Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗ ΒΑΛΙΑΝΟΥ (ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΖΩΖΩΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ)


"Αν εσείς ζητάτε ηθική αποζημίωση  10.000 ευρω για ένα χρόνο προεδρίας φανταστείτε τι ηθική αποζημίωση θα ζητήσουμε για 30 χρόνια προσφοράς.
Και όχι από το ίδρυμα αλλά από εσάς."

Η Έφη Βαλιάνου με ανοιχτή επιστολή της προς την νυν Πρόεδρο του Αντιγόνη Ζουρούδη κ. Καλλιοντζή και τη δικηγόρο του ιδρύματος κ. Μωραϊτου, λέει φοβερά και τρομερά πράγματα, προβαίνοντας σε συνταρακτικές αποκαλύψεις οι οποίες δείχνουν τι παίχτηκε πίσω από τις πλάτες της μητέρας της!!! Διαβάστε την επιστολή και κρατηθείτε από την καρέκλα σας!!!

"Είναι γνωστό τοις πάσι ότι και εσείς κ. Καλιοντζή και εσείς κ. Μωραίτου έχετε πολιτικές φιλοδοξίες. Πιστέψατε ότι ο τίτλος της προέδρου θα σας άνοιγε πόρτες. Πλευρίσατε την μητέρα μου και οι δύο παριστάνοντας την φίλη αλλά με απώτερο σκοπό να σας προτείνει για αντικαταστάτριά της. Η μία το πέτυχε, η άλλη όχι. 
Η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έβαλε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά  και δυστυχώς για εσάς δεν τον φτάνετε. (Κοιτάξτε μόνο πόσα μέλη αποχώρησαν και τι φιλανθρωπικό έργο έχετε να επιδείξετε).
Για να αναδειχτείτε λοιπόν ένα μόνο σας έμενε. Αφού εσείς δεν μπορείτε να φτάσετε ψηλά ας πέσει εκείνη χαμηλά. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
Άλλωστε το προσπαθήσατε και παλαιότερα αλλά δεν πέτυχε. Σας αποστόμωσε αμέσως με αποδείξεις αλλά και την γνωστή της φράση ' λάσπη στην Βαλιάνου δεν κολλάει'.
Μήπως βρήκατε λοιπόν την ευκαιρία όταν η κατάσταση της υγείας της ήταν τραγικά δύσκολη -μεταξύ ζωής και θανάτου -να την κατηγορήσετε για κακούργημα πιστεύοντας ότι εκείνη θα πέθαινε και η λάσπη θα έμενε; Χάσατε όμως και οι δύο.
Με βιασύνη, επιπολαιότητα και ανευθυνότητα στήσατε ένα κατηγορητήριο σαθρό.Τόσο επιπόλαια και ανεύθυνα, που το δικαστήριο σας απομάκρυνε από την θέση του δικηγόρου του ιδρύματος κ. Μωραίτου χωρίς αυτό να έχει δικαίωμα αλλαγής ή παρουσίας άλλου δικηγόρου. Άραγε ήσασταν τόσο σίγουρη ότι ή κ. Βαλιάνου θα πέθαινε ώστε δεν πήγατε κατάλληλα προετοιμασμένη για δίκη; Και τελικά "κρεμάσατε" το Σωματείο.

Θέμα πρώτον.
Αφού η μητέρα μου δεν ξέρει από υπολογιστές (ούτε καν να τους ανοίξει) ποιος έγραψε την επιστολή προς τον κ. Στάικο; Ρωτήσατε να μάθετε; Η γραμματέας, η ταμίας  ποιος; Και αυτός που την έγραψε γιατί δεν έρχεται μάρτυρας; Και καλά την έγραψε, δεν ρώτησε γιατί στέλνουμε ευχαριστήριο στον κ. Στάικο; Τι της απάντησε η κ. Βαλιάνου; 
Το σίγουρο είναι ότι δεν το έγραψε εκείνη. Βρείτε ποιος  μπας και βγάλουμε καμία άκρη.

Δεύτερον, την κατηγορείτε  με το πρώτο σας δικόγραφο ότι αφαίρεσε από το Σωματείο το βιβλίο των Γενικών Συνελεύσεων,  ενώ στο δεύτερο δικόγραφο ομολογείτε ότι το έχετε στα χέρια σας και ανατρέξατε σε αυτό στις 21-1-2012 για να διαπιστώσετε τι έχει καταγραφεί.   Άρα ψευδώς την μηνύεται για υπεξαίρεσή εγγράφων μεγάλης αξίας. Μην το κρύβετε άλλο, ξέρουμε ότι εσείς το έχετε. Το ομολογείτε. Οι ψευδείς καταμηνύσεις κ. Καλιοντζή έχουν και συνέπειες  και τις οποίες θα υποστείτε. Οι μάρτυρές σας έχουν ενημερωθεί  ότι θα κατηγορηθούν για ψευδορκία βάσει των δικών σας δηλώσεων;

Τρίτον. Στην πρώτη σας μήνυσή αναφέρετε ότι αποφασίσατε να μην την ειδοποιήσετε αλλά να απευθυνθείτε στην Δικαιοσύνη, αλλά στην δεύτερη μήνυσή γράφετε ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις η κ. Βαλιάνου δεν ανταποκρίθηκε.  Ήδη στην πρώτη δίκη ,μάρτυρές σας κατέθεσαν ενόρκως ότι ουδέποτε την ειδοποίησαν Και εδώ ψευδομαρτυρία κ. Καλιαντζή και κ. Μωραίτου;
Αλήθεια, εσείς κ. Καλιοντζή γιατί δεν έρχεστε  ως μάρτυρας υπεράσπισης του Σωματείου του οποίου τυγχάνει να είστε πρόεδρος; Γιατί κρατάτε την ουρά σας απ' έξω; Μήπως γιατί ξέρετε ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα και δεν θέλετε να εκτεθείτε όταν αθωωθεί η κ. Βαλιάνου; 
Κρύβεστε κ. Καλιοντζή και βάζετε αθώους ανθρώπους και μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας να  βγάλουν το φίδι από την τρύπα και μάλιστα ψευδομαρτυρήσουν.
Τον βασικό μάρτυρα που ισχυρίζεστε ότι σας είπε ότι έδωσε χρήματα  γιατί δεν τον καλείτε ως μάρτυρα; Μήπως τα πράγματα είναι κάπως αλλιώς και όχι έτσι όπως θέλετε να τα παρουσιάσετε; Ρωτάω, ΜΗΠΩΣ;
Είναι δυνατόν να κάνετε μήνυσή για υπεξαίρεσή  κ. Μωραίτου και να μην καλείτε τους κυρίους μάρτυρες, την πρόεδρο του Σωματείου και αυτόν που ισχυρίζεστε ότι τα είπε;
Εγώ τον κ. Στάικο δεν τον γνωρίζω  και για ανθρώπους που δεν γνωρίζω δεν εκφέρω άποψή Μήπως  όμως μπλέξατε και αυτόν;


Η οικογένειά μου ήρθε στο Χολαργό το 1960. Η μητέρα μου έκανε τρία παιδιά στο Χολαργό, πήγανε και τα τρία σχολείο στο Χολαργό, απέκτησε 7 εγγόνια που γεννήθηκαν  στο Χολαργό και τα μικρότερα από αυτά πηγαίνουν ακόμη σχολείο στο Χολαργό.
Όλη μας τη ζωή περπατάμε με ψηλά το κεφάλι και είμαστε περήφανοι που φέρουμε το όνομα Βαλιάνου. Δεν σας τα χαρίζουμε όλα αυτά κ. Καλιοντζή και κ. Μωραίτου στο βωμό των πολιτικών σας φιλοδοξιών. Θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
Αν εσείς ζητάτε ηθική αποζημίωση  10.000 ευρώ για ένα χρόνο προεδρίας φανταστείτε τι ηθική αποζημίωση θα ζητήσουμε για 30 χρόνια προσφοράς.
Και όχι από το ίδρυμα αλλά από εσάς. Και μετά δωρεά στο ίδρυμα στην καρδιά και την ψυχή της μητέρας μας (όχι βέβαια με εσάς πρόεδρο).


Εφη Βαλλιάνου
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου