Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ "ΣΤΑΥΡΩΣΕ" ΤΗΝ ΖΩΖΩ ΒΑΛΙΑΝΟΥ

ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΓΙΝΕ… «ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ»

Ένα μήνυμα στο facebook του Μπάμπη Στάϊκου ήταν το «καρφί» για την Ντίνα Καλλιοντζή με το οποίο «σταύρωσε»» την επί 30 χρόνια Πρόεδρο του Ιδρύματος Ζωζώ Βαλιάνου!!!
Χωρίς να έχει κανένα άλλο στοιχείο στα χέρια της, επαναλαμβάνουμε, μόνο ένα απλό μήνυμα στο facebook, η κ. Καλλιοντζή το πήρε στα χέρια της και συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ στο ίδρυμα, λέγοντας ότι «υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα και πρέπει η υπόθεση να πάει στον Εισαγγελέα». Τα μέλη του ΔΣ έμειναν εμβρόντητα από την επιμονή της κ. Καλλιοντζή να στείλει την υπόθεση στον Εισαγγελέα.
Δεν έπειθε όμως η Καλλιοντζή όλα τα μέλη του ΔΣ. Μάλιστα, η κ. Γατοπούλου πρότεινε να σταλεί μια επιστολή στην εφημερίδα «30 Μέρες» στην οποία να  τονίζεται ότι δεν προέκυψε από την τήρηση των βιβλίων καμία τέτοια δωρεά Στάϊκου, αφήνοντας στον τελευταίο να απευθυνθεί εκείνος στην Δικαιοσύνη. 

Γίνεται αντιληπτό δηλ. μέλη του ΔΣ εξέφρασαν αντιρρήσεις στην πρόταση της κ. Καλλιοντζή, δεν ήθελαν να εμπλακούν σε δικαστική περιπέτεια και τόνισαν ότι θα ήταν ανήθικο  να στείλει το ίδρυμα την επί 30 χρόνια Πρόεδρό του Βαλιάνου στον Εισαγγελέα, από την ώρα μάλιστα που δεν υπήρχαν στοιχεία σε βάρος της. Το γεγονός μάλιστα ότι η κ. Βαλιάνου δεν ήταν μόνη της αλλά υπήρχε και γραμματέας στο ΔΣ του Ιδρύματος, με το να στείλουν στον Εισαγγελέα την κ. Βαλιάνου, εμμέσως ήταν σαν να απέδιδε το ίδρυμα, μομφή και στην γραμματέα του!!
Το ΔΣ όπως είπαμε, δεν επείσθη από την επιμονή της κ. Καλλιοντζή και χρειάσθηκε νέα συνάντηση στην οποία πλέον συμμετείχε η δικηγόρος κ. Μωραϊτου, η οποία τόνισε ότι έπρεπε πάση θυσία να στείλουν στη Δικαιοσύνη την κ. Βαλιάνου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα μέλη του ΔΣ θα βρίσκονταν νομικά μπλεγμένα!!!
Έτσι, και κάτω από αυτό το… απειλητικό ενδεχόμενο προέκυψε η… ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Ιδρύματος. Με την επιμονή της Καλλιοντζή και την…πειθώ της κ. Μωραϊτου η κ. Βαλιάνου, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τις απόψεις της, τυλίχτηκε σε μια κόλλα χαρτί και την έστειλαν στον Εισαγγελέα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου