Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΖΩΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ!

Έρχονται μέρες Πάσχα και κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν: "γιατί προβαίνετε σε τέτοιες δημοσιεύσεις"; Η εφημερίδα αυτή έχει πονέσει πάμπολλες φορές και πονάει ακόμη από αγωγές και μηνύσεις σε βάρος της. Δεν κάνει μηνύσεις, δέχεται μηνύσεις και αγωγές. Και επειδή πονάει και συμπονάει όσους δέχονται άδικες δικαστικές διώξεις, γι αυτό τον λόγο θα αποκαλύψει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.  Για να καταλάβουν οι πάντες τι έγινε σε βάρος της Ζωζώς Βαλιάνου.
Η Ζωζώ Βαλιάνου είναι ένα μεγάλο θύμα μιας κατάπτυστης αγωγής και μήνυσης που της υπέβαλε το Ίδρυμα το οποίο μεγαλούργησε επί Προεδρίας της. Αντί ν' ακούσει ένα "ευχαριστώ" η πρώην Πρόεδρος οδηγείται σε δίκες και της ζητούν τον ουρανό με τ' άστρα!

ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ
Όταν ο Βραχιολίδης ρώτησε τη νέα Πρόεδρο του Ιδρύματος (η οποία προχθές επανεξελέγη) γιατί έκανε μήνυση σε βάρος της Ζωζώς Βαλιάνου, έχοντας ως μόνο στοιχείο τη μαρτυρία του Στάϊκου, η κ. Καλλιοντζή απάντησε: "Δεν κάναμε μήνυση σε βάρος της κ. Βαλιάνου. Μηνυτήρια αναφορά κάναμε και ζητούμε από τον Εισαγγελέα να διαλευκάνει την υπόθεση. Να βρει εκείνος ποιος είναι ένοχος"

Το ψέμα της κ. Καλλιοντζή βρίσκεται στο ότι  το Ίδρυμα είχε ήδη καταλήξει στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η κ. Βαλιάνου έχει πάρει τα λεφτά. Και ότι σε κάθε περίπτωση, το Ίδρυμα θέλει οπωσδήποτε να της επιδικαστούν 37.000 ευρώ από την Ζωζώ Βαλιάνου!!! Ακόμη και αν αυτή αθωωνόταν από το ποινικό δικαστήριο!!!
Μήπως τελικά η  όλη υπόθεση ήταν να πάρουν 37.000 ευρώ από την Βαλιάνου;
Για δείτε τι λέει στην αγωγή του το Ίδρυμα! 


 Εάν δεν διαβάζεται καλά η φωτοτυπία, σας το γράψαμε με μεγάλα γράμματα να το ξαναδιαβάσετε:
"Επειδή και ΟΛΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΣ εις την περίπτωσην ήθελεν κριθεί ότι δεν στοιχειοθετείται η νομική βάση της υπεξαιρέσεως, ως η εναγομένη ευθύνεται κατά με την αδικοπρακτική βάση οφείλει δε να μας επιστρέψει και καταβάλει το άνω συνολικόν ποσόν των 37.000 βάσει των διατάξεων του αδικαιολόγητου πλουτισμού , δεδομένου ότι άνευ νομίμου αιτίας κατέστη ταύτη πλουσιωτέρα κατά το άνω ποσό - ο δε πλουτισμός της   σώζεται   μέχρι σήμερα".
Τι λέει με λίγα λόγια; Ότι ακόμη και στην περίπτωση που η κα Βαλιάνου αθωωθεί από το ποινικό δικαστήριο, εφόσον αποδειχθεί ότι δεν υπεξαίρεσε τα 37.000 ευρώ, τότε το δρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη" ζητάει η δίωξη της Βαλιάνου να συνεχιστεί στο αστικό δικαστήριο, από το οποίο ζητεί την ενοχή της Βαλιάνου και ζητάει σε κάθε περίπτωση να καταβάλει 37.000  ευρώ στο Ίδρυμα!!!
Είναι ή δεν είναι απαράδεκτη η στάση του ΔΣ του Ιδρύματος και προσωπικά  της Ντίνας Καλλιοντζή;;
Είπε ή δεν είπε ψέματα στον Βραχιολίδη όταν τόνιζε ότι έκανε μηνυτήρια αναφορά για να αποδειχθεί ποιος φταίει; 
Αφού με την αγωγή σας άλλα λέτε κ. Καλλιοντζή. Δεν θα σας αρκεί η αθώωση της Βαλιάνου στο ποινικό δικαστήριο, αλλά ζητάτε ντε και καλά να τιμωρηθεί από το Αστικό Δικαστήριο και να σας καταβάλει 37.000 ευρώ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου