Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ; ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ;

 ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!


Η εφημερίδα αυτή δεν ανέχεται την αδικία. Δεν ανέχεται τις ...λαμογιές απ'όπου κι αν προέρχονται. 
Χθες, γράφαμε για τον πλειοδότη του διαγωνισμού εκμίσθωσης του κυλικείου, στο άλσος του Χολαργού. Εμφανίστηκε ένας και μοναδικός πλειοδότης ο οποίος έδωσε προσφορά μηνιαίου ενοικίου1.050 ευρώ και κέρδισε τον διαγωνισμό. Λέγεται Φαναρόπουλος, δεν τον έχουμε δει ποτέ και δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια του. Δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε. 
Ακούστηκε όμως και μας μεταφέρθηκε από δημοτικό σύμβουλο, ότι ο διαγωνισμός θα κριθεί άκυρος και θα επαναληφθεί διότι υπήρξε ένας μόνο συμμετέχων στην πλειοδοσία, κάτι που δεν επιτρέπεται! 
Τι λέτε ρε παιδιά;
Τι λέει για το παρακάτω διαγωνισμό ο Δήμος; Γιατί κρίθηκε έγκυρος με έναν και μόνο πλειοδότη; 
Δείτε: 

"αποφ. 90/2012 "Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση είκοσι τριών (23) κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων σε στάσεις αναμονής επιβατών των αστικών, υπεραστικών και δημοτικών λεωφορείων στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού

  • Εκτύπωση
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία
  1. Κατακυρώνει αυτή στο όνομα του μοναδικού πλειοδότη, για την εκμίσθωση είκοσι τριών (23) κοινοχρήστων χώρων με στέγαστρα αναμονής επιβατών σε στάσεις αστικών, υπεραστικών και δημοτικών λεωφορείων στην περιοχή της δημοτικής κοινότητας Χολαργού., την εταιρεία MAX AUTDOOR , με έδρα την οδό Αλίκης 4 στο Περιστέρι, η οποία πρόσφερε μίσθωμα 500,00¤ ανά στέγαστρο Α΄Ζώνης και 400,00¤ ανά στέγαστρο Β΄ Ζώνης ετησίως. με την εγγύηση της εταιρείας AFFISAR AUTDOOR με έδρα τη Ν.Φιλαδέλφεια επί οδού Αγ.Τριάδος 6.
  2. Εγκρίνει τα συνημμένα πρακτικά της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας, για την εκμίσθωση για την εκμίσθωση είκοσι τριών (23) κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων αναμονής επιβατών σε στάσεις αστικών, υπεραστικών και δημοτικών λεωφορείων στην περιοχή της δημοτικής κοινότητας Χολαργού.
  3. Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο, να μεριμνήσει για την ακριβή εκτέλεση των όρων της δημοπρασίας και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανωτέρω πλειοδότη και τον εγγυητή του.

Αριθμός απόφασης 90/2012 (συνημμένο αρχείο με την απόφαση)".


Αποδεικνύεται λοιπόν από τον ίδιο το Δήμο, ότι διαγωνισμοί με έναν και μόνο πλειοδότη καθίστανται έγκυροι! 
Μήπως, λέμε μήπως δεν ικανοποίησε το Δήμο το ποσό των 1.050 ευρώ και θέλει να αυξήσει την τιμή; Γι αυτό λέει ότι πρέπει να ξαναγίνει διαγωνισμός;
Μήπως δεν προσήλθε εγκαίρως άλλος συμμετέχων και τώρα με την ακύρωση του διαγωνισμού τού δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχει και να...κοντράρει τον κ. Φαναρόπουλο, παίρνοντας από το...πουθενά το κυλικείο;
Τι γίνεται ρε παιδιά;;; 
Αυτά γίνονται στη βουλή που την έχουν καταντήσει γιάφκα, γίνονται και στο Δήμο;
Δεν το πιστεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου