Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΥΛΑΚΙ! ΕΧΑΣΕ 13 ΚΙΛΑ!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Αν δεν το πιστεύετε, δείτε τον! Ο Δημήτρης Νικολάου είναι! Ναι, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού ο οποίος μέχρι στιγμής έχει χάσει 13 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος! Στυλάκι έχει γίνει ο άτιμος και μην σας φανεί παράξενο αν προσεχώς τον δείτε να συμμετέχει σε αγώνα 10 χιλιομέτρων και να κροντράρετε με τον...Τούτουζα! Για τον Κεχρή ή τον Βραχιολίδη δεν γίνεται λόγος μια και αυτοί ανήκουν στην εφεδρεία, κοινώς δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, ενώ όπως πληροφορούμαστε ο Κεχρής έχει αρχίσει το...κάπνισμα! 

Ο Νικολάου όχι μόνο δεν καπνίζει αλλά δεν πίνει παρά μόνο νερό, τρώει λίγο και το έχει ρίξει στην γυμναστική! Κάθε μέρα επισκέπτεται το γήπεδο Χολαργού στο νταμάρι όπου κάνει 6-8 χιλιόμετρα! Έχει μάλιστα προσλάβει και...γυμναστή! 
Να το θυμηθείτε και δεν αστειευόμαστε, ο Νικολάου όχι μόνο θα κατέβει στην...πασαρέλα των εκλογών αλλά θα συμμετάσχει και σε αγώνα δρόμου!
"Εγώ δεν περπάταγα, ούτε σκάλες ανέβαινα. Ήθελα να πάω μέχρι το περίπτερο κι έπαιρνα το αυτοκίνητο. Τώρα όμως κάνω καθημερινά γυμναστική, έχω χάσει 13 κιλά και συνεχίζω", λέει ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού. 
Τ' ακούτε κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι; Ο Ξύδης κάτι ήξερε που εγκατέλειψε την διεκδίκηση της δημαρχίας. Δεν μπορούσε να συναγωνιστεί τον Νικολάου! Ο πρώην Δήμαρχος είναι σε φόρμα και γνωρίζοντας ότι χρειάζεται αντοχή και στην προεκλογική περίοδο, αν μη τι άλλο φροντίζει την σιλουέτα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου