Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.) Παπάγου – Χολαργού με την υπ’ αρ. 103/2013 απόφασή του, στις 5 Σεπτεμβρίου 2013 αποφάσισε την εγγραφή των νέων βρεφών και προνηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ως ακολούθως:

·         Στον A’ Παιδικό Σταθμό Χολαργού 14 βρέφη και 33 προνήπια

·         Στον B’ Παιδικό Σταθμό Χολαργού 15 βρέφη και 31 προνήπια

·         Στον Δ’ Παιδικό Σταθμό Χολαργού 21 βρέφη και 31 προνήπια

·         Στον A’ Παιδικό Σταθμό Παπάγου 19 προνήπια και

·         Στον B’ Παιδικό Σταθμό Παπάγου 22 προνήπια.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών τα οποία θα φιλοξενηθούν στους Σταθμούς του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. για την σχολική περίοδο 2013-2014 συμπεριλαμβάνοντας και τις επανεγγραφές και τα παιδιά απο την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι 542 βρέφη και νήπια.

Στην ιστοσελίδα μας www.dokmepa.gr μπορείτε να βρείτε τα ονόματα των παιδιών και το σταθμό όπου εγγράφονται. Αναλυτικές λίστες με τα ονόματα έχουν ήδη τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων κάθε σταθμού.

Για τις ελάχιστες αιτήσεις οι οποίες δεν έγιναν δεκτές, είτε λόγω χαμηλής μοριοδότησης, είτε λόγω ελλειπών δικαιολογητικών θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση πλήρωσης κενών θέσεων απο μελλοντικές διαγραφές παιδιών εντός του Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν τις αδιάκοπες και συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού, αλλά και το ζήλο και το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς ,θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων, στην Διεθύντρια του Οργανισμού Κα Κων/να Φωτοπούλου, στις Προισταμένες των Σταθμών Κες Ολυμπία Κάλφα, Γεωργία Κρατσαγκώνη, Αδαμαντία Μούσιου , Μαρία Σεφεριάδου, Στυλιανή Βασσαλάκη, καθώς και σε όλο το προσωπικό του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και να τους ευχηθεί «ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ».

Για το Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου- Χολαργού

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Αποστολόπουλος                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου