Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΚΑΖΕ ΠΑΝΕ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"! ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ;

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα επιστολής που...έστειλε ο Μ. Χάλκος, στενός συνεργάτης του Δ. Νικολάου στο κλισιοσκόπιο, όπου φαίνεται μεταξύ άλλων να λέει: "...στοχοποιήθηκα εντελώς αυθαίρετα και ξεδιάντροπα από τον Μάκη Βραχιολίδη και το indobserver.blogspot.gr ως ο κρυφός ιδιοκτήτης του νεοεμφανιζόμενου ιστολογίου". Μάλιστα! Ξεδιάντροπα. 
Σήμερα, ο Κώστας Δεληγιάννης απευθύνεται ευθέως στον Μ. Χάλκο, σαν να βρίσκεται αυτός (ο Χάλκος δηλαδή) μαζί με τον Άγγελο Αναγνωστόπουλο, πίσω από το κλισιοσκόπιο!  Λέει χαρακτηριστικά ο Κ. Δεληγιάννης: "...τους προειδοποιώ πριν γράψουν οτιδήποτε να μην υιοθετήσουν ό,τι τους πει αλλά να εφαρμόσουν την βασική αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που λέει ότι πρέπει να ζητείται και η άλλη άποψη. Είναι έτσι Μανώλη Χάλκο;"

Ξεδιάντροπος και ο Κ. Δεληγιάννης, έτσι; Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά! 
Δείτε και τι άλλο γράφει στο ίδιο απόσπασμα της επιστολής του ο νεαρός Χάλκος: "Αναγκάστηκα να διαψεύσω...την οποιαδήποτε σχέση μου με το "Κλισιοσκόπιο" χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα γραφόμενα του εν λόγω blog δεν με έβρισκαν και δεν συνεχίζουν να με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο"
Εμείς ξέρουμε όχι μόνο ότι σε βρίσκουν απολύτως σύμφωνο αλλά ο τρόπος της γραφής, της σκέψης και όλο αυτό που βγαίνει από το κουκουλοφορικό blog ανταποκρίνεται πλήρως στην ψυχοσύνθεσή σου!  Άλλωστε το ομολογείς μόνο σου: "σε έβρισκε και σε βρίσκει απούτως σύμφωνο". Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι όσο ήσουν στον "Αντίλογο" σε κάθε τεύχος φιγουράριζε η φίρμα "κλισιοσκόπιο" και το σχετικό αφιέρωμα από τη γρααφίδα σου ότι "τάραξε τα νερά και ήρθε άνετα πρώτο μέσο στην πόλη"!
Το θέμα όμως είναι άλλο: α) τι λέει όλος ο Χολαργός-Παπάγου. Όλοι λοιπόν όσοι ασχολούνται με το τοπικό διαδίκτυο ταυτίζουν το κλισιοσκόπιο με τον Χάλκο και τον φίλο του τον Άγγελο! Δεν το λέμε εμείς. Πηγαίνετε να κάνετε ένα σχετικό-πρόχειρο γκάλοπ. Και μετά διαψεύστε όλους αυτούς που τόσο... ξεδιάντροπα σας συνέδεσαν με το κουκουλοφορικό blog!
β) Και εφόσον σχεδόν όλοι έχουν συνδέσει (τόσο ξεδιάντροπα) τους Μανώλη-Άγγελο με το κλισιοσκόπιο, έχουμε το εξής φαινόμενο: το συγκεκριμένο κουκουλοφορικό blog που έχει αναλάβει να στηρίζει τον Νικολάου (δεν έχει βρει να εκστομίσει ούτε ίχνος κριτικής σε βάρος του) να εμφανίζεται να έχει από πίσω του δύο στενούς συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Χολαργού!

Ας πάνε λοιπόν να πείσουν τους Χολαργιώτες-Παπάγιώτες ότι δεν ισχύει τίποτε απ'όλα τα παραπάνω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου