Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΑΣΕ ΒΕΡΕΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ!

 Μετά τον Πανταζή, τη Ναταλία Γερμανού, τον Βουτσά με την κατά 47 χρόνια μικρότερή του αγαπημένη,  δεν μπορούσαμε να λησμονήσουμε την ...εθνική μας σταρ, την Ελένη Μενεγάκη! Η πολύφημος σταρ με τα 3 παιδιά που χώρισε για να κάνει δεσμό με τον κύριο της φωτογραφίας. Όπως μας ενημερώνει το fthis.gr και το περιοδικό ΟΚ, πέρασαν ...βέρες! Να τους ευχηθούμε καλά στέφανα με τα 3 παιδιά τους παρανυφάκια και...καλούς απογόνους! Τι άλλο να πούμε; Είμαστε σοκαρισμένοι, απλώς! 
Τα υπόλοιπα τα λέει το fthis.gr:
Στο επόμενο στάδιο φαίνεται πως έχει περάσει η σχέση της 43χρονης παρουσιάστριας και του συνομήλικου της επιχειρηματία, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια μαζί, όπως αναφέρει στο ΟΚ! η Λυδία Πολίτη.
Δύο ξεχωριστές καθημερινές εμφανίσεις τους που κατέγραψε ο φακός τουΟΚ! μαρτυρούν πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος φορούν πλέον βέρα στο αριστερό τους χέρι.
Ο φακός του περιοδικού συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί συνόδεψε τα δύο μικρότερα παιδιά της, την 8χρονη Λάουρα και την 5χρονη Βαλέρια στο σχολείο τους και στη υνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της στα Μελίσσια.   Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα βγήκε ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό την Κηφισιά.
Ελένη Μενεγάκη - Ματέα Παντζόπουλος
Ο Μάκης Παντζόπουλος, απαθανατίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στην Κηφισιά. "Έκανε για αρκετή ώρα αγορές σε καταστήματα με εργαλεία. Έκανε ερωτήσεις, έπαιρνε πληροφορίες και επέλεξε αρκετά πράγματα" μαρτυρά πρόσωπο που τον συνάντησε. H σχέση του επιχειρηματία με την Ελένη Μενεγάκη από νωρίς απέδειξε πως είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια, καθώς ο Μάκης Παντζόπουλος απέκτησε γρήγορα στενή επαφή με τα τρία παιδιά της, τους γονείς της Ζέτα και Στέλιο Μισόκαλο, ενώ κι εκείνη έχει βαφτίσει ένα από τα ανίψια του στην Άνδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου