Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ… ΦΥΣΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ‘’HOCHTIEF’’ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;;

΄΄Η ΩΡΑ΄΄ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

ΕΜΠΡΟΣ΄΄ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ΄΄

..ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΌ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ Φ.Π.Α

ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

γράφει η Ντόρα Σκορδαλάκη
deltiotypou@gmail.com

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος (φωτό), αναφερόμενος στην υπόθεση της Hochtief την χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο εθνικό σκάνδαλο:
«Οι "εξαγνιστές" ΦΥΣΑΝΕ… το απίστευτο σκάνδαλο των 500 εκ. ευρώ και δεν ΣΒΗΝΕΙ…
Ενώ η κυβέρνηση από την μια πανηγυρίζει το "εικονικό" πρωτογενές πλεόνασμα των χρεοκοπημένων Ελλήνων, από την άλλη "κουκουλώνουν" το τεράστιο σκάνδαλο της γερμανικής εταιρίας HOCHTIEF επιτρέποντας να φύγουν "ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ" εις Βάρος του απολυμένου Ελληνικού λαού.
Μεγάλο αγκάθι στο μελλοντικό ξεπούλημα του Ελ. Βενιζέλος η μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της ΟΣΥΠΑ Κου Βασίλη Αλεβιζόπουλου κατά της κυβέρνησης και όλων των υπουργών οικονομικών από τις 31/7/1996 έως και σήμερα 10/5/2013 όπου και κατέθεσε στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα Κου Γ. Πεπόνη.
Στο φως της δικαιοσύνης - δημοσιότητας προβλέπεται να βγαίνουν όλο και περισσότερα ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ τα οποία θα διαφωτίσουν την "μυστηριώδη" ανάμειξη όλων των υπουργών οικονομικών στην {Διεθνή Σύμβαση Ανάπτυξης Αεροδρομίου} με τα τέσσερα μέλη της κοινοπραξίας.

Και ενώ η καυτή πατάτα που λέγεται Ελ. Βενιζέελος, απειλεί να τσουρουφλίσει τα ‘αριστερά ριζοσπαστικά’ χέρια… τα κυβερνητικά μαχαίρια συνεχίζουν να κατακρεουργούν την οικονομική και εθνική μας κυριαρχία.  

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στα ‘’κλεφτά’’ και Xωρίς Hμερομηνία κατάθεσης έγινε η επερώτηση των 5 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στους υπουργούς  οικονομικών και μεταφορών για το θέμα της απαλλαγής του Φ.Π.Α κατά της υπόθεσης HOCHTIEF.  Μετά από σχεδόν 4 χρόνια σιωπής, φαίνεται ότι ο σκληροπυρηνικός ιστός του ΣΥΡΙΖΑ ‘’ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ’’  
Γιατί κανένας πολιτικός φορέας δεν λέει κουβέντα για το τεράστιο 
ΕΘΝΙΚΌ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος;
Γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι ευαγγελίζονται την εξυγίανση, φωνάζουν σιωπηλά;

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΠΕΠΟΝΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου της ΟΣΥΠΑ Β. Αλεβιζόπουλου σε αποκλειστικότητα στην εφημερίδα Νότια Προάστια, αποκαλύφτηκε το τεράστιο σκάνδαλο του ξεπουλήματος των 24 ελληνικών αεροδρομίων  και ο ρόλος των κυβερνήσεων στην όζουσα υπόθεση Νο 2  HOCHTIEF , η οποία έκανε τον γύρω του κόσμου και φιλοξενήθηκε από τα μεγαλύτερα sait και εφημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.  
Η υπόσχεση ότι ο Β. Αλεβιζόπουλος θα αγωνιστεί για την εξυγίανση,  αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη, μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε για την διαφάνεια και την πάταξη της διαφθοράς στους εκάστοτε κυβερνώντες.

 Τα κρατικά αεροδρόμια πρέπει να παραμείνουν στον ιστό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να εξυπηρετούν τους πραγματικούς σκοπούς της ανάπτυξης, της άμυνας και της προσφοράς τους στην κοινωνία».


mazistanotia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου