Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!



Αγαπητά μου παιδιά,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Μια νέα συναρπαστική πορεία στα μονοπάτια της γνώσης αρχίζει για όλους σας. Θα έχετε για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να μάθετε χρήσιμα πράγματα που θα σας είναι πολύτιμα εφόδια για τη υπόλοιπη ζωή.
Τα μάτια όλων μας δικαιολογημένα είναι στραμμένα στα παιδιά της Α’ Δημοτικού που με τα φωτεινά τους πρόσωπα και τα μάτια τους γεμάτα από μία ευχάριστη αγωνία είναι έτοιμα να ξεκινήσουν το μαγευτικό ταξίδι στις γνώσεις και στη μάθηση. Επίσης οι ευχές όλων μας συνοδεύουν και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που φέτος μπαίνουν στην τελική ευθεία για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτήρια της Χώρας.
 Θα πρέπει όλοι μας, όμως να επαινέσουμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον κάνουν την δουλειά τους στο ακέραιο και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν την καλύτερη εκπαίδευση.

Αγαπητά μου παιδιά,
Επειδή νοιώθω όλους σας σαν δικά μου παιδιά, κλείνοντας θα ήθελα να σας δώσω μια πατρική συμβουλή. Ποτέ μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας, ποτέ μη το βάζετε κάτω και πάντοτε να κάνετε όνειρα γιατί τα όνειρα είναι ο πρόδρομος της δημιουργίας. Και είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη ετούτη τη στιγμή.
Επίσης θα ήθελα να σας προτρέψω να μάθετε για την ένδοξη Ιστορία του Έθνους μας, για τα ιδεώδη που ενέπνευσαν τους προγόνους σας και έχοντας αυτά στην φαρέτρα σας να είστε σίγουροι ότι θα προοδεύσατε και θα κάνετε τους γονείς σας, τους δασκάλους σας και τη Πατρίδα σας υπερήφανους.
Εύχομαι σε όλους σας, εκπαιδευτικούς και μαθητές να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά και σας διαβεβαιώνω πως η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα είμαστε και φέτος δίπλα σας και θα σας προσφέρουμε όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις προκειμένου απερίσπαστοι να πετύχετε τους στόχους σας.

Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου