Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΙΓΚΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΣΕ "ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ" ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

ΠΑΕΙ ...ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Κώστας Τίγκας κυριαρχεί στου Παπάγου. Είναι το  αδιαφιλονίκητο φαβορί των εκλογών στη δημοτική κοινότητα του Παπάγου, συγκεντρώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην αφετηρία των δημοτικών εκλογών φαίνεται να βρίσκεται ένα κλικ πιο μπροστά από τους αντιπάλους του. Και αυτό εξηγείται πιο εύκολα εάν δει κανείς το μέτωπο των δημοτικών παρατάξεων που υπάρχει αυτή την ώρα στον Χολαργό. 
Ο Γιάννης  Κεχρής είναι απέναντι στον Ηλία Αποστολόπουλο, δηλώνοντας μάλιστα (μέσω του Αλέξανδρου Νομικού) ότι δεν συνεργάζεται με τον αντίπαλό του, εκτός και αν εκείνος (ο Αποστολόπουλος δηλαδή) δεχτεί να μπει κάτω από τη παράταξη του γιατρού. Εάν πλάι σε αυτούς τους δύο υποψηφίους υπολογίσει κανείς και την πιθανή υποψηφιότητα Δασκαλόπουλου, είναι σαφές ότι το μέτωπο του Χολαργού κυριολεκτικά θρυμματίζεται. Αυτό σημαίνει σε απλά μθηματικά ότι ο Κώτας Τίγκας είναι το μεγάλο φαβορί για την μια από τις δύο θέσεις της δεύτερης Κυριακής των εκλογών. 
Από 'κει και πέρα η πολιτική σφαγή στον Χολαργό είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιον θα βγάλει νικητή. Κεχρής-Αποστολόπουλος και πιθανώς ο Δασκαλόπουλος θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα να τεθούν αντιμέτωποι του Κώστα Τίγκα στον δεύτερο γύρο. Χωρίς βέβαια να ξεχνά κανείς ότι υπάρχουν και οι υποψηφιότητες Ζήκα αλλά και αυτή που θα προκύψει από τις διαβουλεύσεις Πολυκαλά, Κουγιουμτζόπουλου και σχήματος ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς παράταξης στον Χολαργό μπορεί να της έρθει μπούμερανγκ και να επωφεληθεί από αυτή η αριστερά, έτσι που στον δεύτερο γύρο, απέναντι στον Τίγκα να βρεθεί -για παράδειγμα- ο Περικής Ζήκας!
Αυτά είναι για την ώρα τα δεδομένα...

3 σχόλια:

  1. Τίγκας για δήμαρχος !!! Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν !!! Εφ' όπλου λόγχη παλληκάρια να διαλύσουμε ότι άφησε όρθιο ο Ξύδης , να εξαφανίσουμε τον Χολαργό από τον χάρτη !!! Αχαχαχαχαχαχαχα !!! Χαλαρώστε λιγάκι μην αγχώνεστε μάγκες , Παπαγιώτης δεν πάει στη δεύτερη Κυριακή που να γυρίσει ο κόαμος τούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΑΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΕΙΤΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΕΙΤΕ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΙΑ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΗ ΜΟΝΟ Ο Κ ΤΙΓΚΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή