Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! "ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ 1940-41", ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ! 
Κανονικό  προδότη της Ελλάδος χαρακτήρισε τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο ακροδεξιός βουλευτής Νίκ Γκρίφιν ο οποίος τον κατηγόρησε ευθέως ότι λέει "Ναι σε όλα"! «Εκπροσωπείτε αυτούς που δεν πολέμησαν για την εθνική τους κυριαρχία το 1940-1941" είπε ο εθνικιστής ευρωβουλευτής της Βρετανίας ο οποίος παράλληλα εκθείασε την "πατριωτική" στάση της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως είναι οι πραγματικοί απόγονοι του Ιωάννη Μεταξά.
"Σήμερα με την στάση σας απέναντι στην Τρόικα εκπροσωπείτε τους κομμουνιστές της εποχής του Β’Παγκοσμίου Πολέμου που στην αρχή αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Άξονα, λόγω του γερμανοσοβιετικού συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότοφ" είπε ο κ. Γκρίφιν απευθυνόμενος στον Α. Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι είναι απόγονος "των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Μουσολίνι".
"Εσείς εκπροσωπείτε αυτούς που δεν πολέμησαν για την εθνική τους κυριαρχία το 1940-1941 και η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί εκείνους που πολέμησαν, την ηρωική κυβέρνηση Μεταξά που αντιστάθηκαν στους εισβολείς. Και αυτό φαίνεται ότι είναι το πραγματικό έγκλημα των φυλακισμένων μελών της Χρυσής Αυγής. Για αυτό τους φυλακίσατε. Γιατί τόλμησαν να αντισταθούν στην Τρόικα", κατέληξε ο Νικ Γκρίφιν.
Τέτοιο ρεζιλίκι δεν το περίμενε ο Σαμαράς. Ρε, μπατζάκια δεν φοράς, τσίπα δεν έχεις να σε κάνουν ρόμπα ξεκούμπωτη επειδή δεν προστατεύεις τον λαό σου και δεν αντιστέκεσαι στους τροϊκανούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου