Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

Ο  Γενικός Γραμματέας Αττικής κ. Δ. Καλογερόπουλος επικοινώνησε με τους υποψηφίους Δημάρχους ή φερόμενους υποψηφίους Δημάρχους Παπάγου-Χολαργού και ζήτησε να μην υπάρξει πολυδιάσπαση αλλά να υπάρξει ενωτικό ψηφοδέλτιο! 
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας, στους υποψηφίους Δημάρχους συμπεριέλαβε τον Γιάννη Κεχρή, τον Ηλία Αποστολόπουλο, την Χρύσα Παρίση (!), τον Νίκο Κουκή, τον Χρήστο Δασκαλόπουλο ενώ απέκλεισε τον Κώστα Τίγκα!!! 
Τουλάχιστον περίεργο ή...υποβολιμαίο φαίνεται κάτι τέτοιο. Γιατί άραγε;
Δείτε σε νεά ανάρτηση...

2 σχόλια:

  1. Τσάμπα κόπος, για όλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλύτερο ανέκδοτο κι από την... είδηση, είναι ότι στους κεντροδεξιούς υποψηφίους συγκαταλέγεται και ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, πρώην κολλητός του Τσοχατζόπουλου, πρώην υποψήφιος του ΚΚΕ και αντάρτης του ΠΑΣΟΚ! Ο μεγαλύτερος ξεπεσμός, βέβαια, έγκειται στα δεξιά έως ακροδεξιά στελέχη του Ξύδη, τα οποία, ως επί το πλείστον, μεταφέρθηκαν ήδη σαν πρόβατα εκεί που τους υπέδειξε ο τσοπάνης τους. Στον άνθρωπο, δηλαδή, που πριν 3,5 χρόνια χαρακτήριζε τον αρχηγό τους "Δήμαρχο της παντόφλας" και "αλλού γι' αλλού", που "οι εξελίξεις τον είχαν προσπεράσει προ πολλού". Κατάντια και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή