Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ...ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ"!

ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Όπλα airsoft, σαν και αυτά που χρησιμοποιούν χιλιάδες στο παιχνίδι του Paintball είναι ο δήθεν κρυφός οπλισμός της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα παραθέτει και φωτογραφία με τον βουλευτή της Ν.Δ. και υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο να πυροβολεί με παρόμοιο όπλο.
Οπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή για τα όπλα με τα οποία εικονίζονται αρκετά στελέχη της, «πρόκειται για πλαστικά όπλα airsoft (με χρωματιστές μπίλιες) όπως αυτό που είχε ανακαλυφθεί και στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συνδέει τους.. "εγκληματικούς πυρήνες" της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.
«Υπενθυμίζουμε ότι και κατά τις πρώτες έρευνες οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ παρουσίαζαν το ίδιο όπλο τύπου airsoft ως φοβερό πειστήριο, ακριβώς γιατί δύσκολα το ξεχωρίζουν από το κανονικό οι περισσότεροι τηλεθεατές. Βέβαια στα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνεται και το σπαθί του Χαϊλάντερ, αλλά και ένα μοντέλο τύπου Lara Croft...».
Στις εικόνες με τα δήθεν ντοκουμέντα είναι εμφανείς ακόμη και οι μπαταρίες που δέχονται τα όπλα airsoft, αλλά και οι θέσεις εισαγωγής τους. Ανάλογες εικόνες υπάρχουν χιλιάδες στο διαδίκτυο και κυρίως με οργανωμένες ομάδες που ασχολούνται με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.
«Φανταστείτε κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής να ασχολιόταν πιο σοβαρά με το airsoft και να συμμετείχε σε ανάλογη ομάδα με φόρμες παραλλαγής», αναφέρει η ΧΑ και παραθέτει φωτογραφίες από ομάδα airsoft.
Στη συνέχεια, η Χρυσή Αυγή παραθέτει φωτογραφία του υφυπουργού Μεταφορών της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου να κρατά παρόμοιου τύπου όπλο, με την φωτογραφία όπως αναφέρει το kozan.gr να είναι από συμμετοχή του υφυπουργού σε σύλλογο αεροσφαίρισης (airsoft) της Κοζάνης ονόματι «Ωμέγα», σε εκδήλωση του οποίου είχε συμμετάσχει ο κ. Παπαδόπουλος.
Η ΧΑ παραθέτει τις φωτογραφίες όπου κρατά όπλο airsoft και σχολιάζει: «Επίσης υπάρχουν ακόμα πιο μάχιμες φωτογραφίες με υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Για προφανείς λόγους δεν απασχόλησαν ποτέ τα ΜΜΕ...».
defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. XAAXAXAXAXAXAXAXAXXAAAXAXAXA

    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ !!!!

    ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή