Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ: "ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΥΠΕΡ..." ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ! 
Ο κ. Σαμαράς κατά την παρουσία του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απαντώντας σε φραστική επίθεση που του εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι εδώ για να εργαστώ υπέρ της Ευρώπης και όχι εναντίον της»! Ο κ. Σαμαράς είπε την αλήθεια. Η παρουσία του στην Πρωθυπουργία επί 19 μήνες έχει έναν σκοπό: να υπηρετήσει τα συμφέροντα της Ευρώπης, δηλαδή των δανειστών-οικονομικών δολοφόνων της Ελλάδος. Η Ευρώπη της Μέρκελ αποφάσισε το πετσόκομμα των αποταμιεύσεων των ομολογιούχων, την διαλυση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και ο κ. Σαμαράς μαζί με τους υπόλοιπους εκτέλεσαν τις προειλημμένες αποφάσεις τους! Oι δανειστές αποφάσισαν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα και ο Σαμαράς είπε "ναι σε όλα" και ...έκατσε στα τέσσερα!
ΦΑΡΑΤΖ: «ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο  Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ κατά την παρουσίαση των προτεραιοτήτων της ελληνικής προεδρίας στους ευρωβουλευτές, εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του Έλληνα Πρωθυπουργού. .
 Ο Βρετανός ευρωβουλευτής είπε στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν ελέγχει τη χώρα, λόγω των δανειστών και ότι θα πρέπει να μετονομάσει το κόμμα του από Νέα Δημοκρατία, σε Μη Δημοκρατία.

 «Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε. Θα εκτιμούσα, όμως, αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ» απάντησε ο πρωθυπουργός.
 Παράλληλα είπε ότι: «Είμαι εδώ για να εργαστώ υπέρ της Ευρώπης και όχι εναντίον της», ενώ για την τραπεζική ένωση, είπε ότι θα πρέπει να γίνει τριμερής διάλογος για τον μηχανισμό εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος και θα στεφθεί με επιτυχία. Θα είναι όμως δύσκολες και σκληρές διαπραγματεύσεις.
 Για την Ανάπτυξη στην ΕΕ ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους να ενισχύσουμε την χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας και κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Δείτε το βιντεο:

 


1 σχόλιο:

  1. ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ
    ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ
    ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ
    ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ
    ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ ΚΛΑΠΑ

    (ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΧΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή