Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η«ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!









...στο μέρος όπου ετοιμάζουν την κατασκευή ισλαμικού τεμένους

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» χαιρετίζει κάθε ενέργεια αντίδρασης κατά της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στην Ελλάδα, ως εντέλλεται κάθε Έλληνας Πολίτης να πράξει, με σεβασμό και υπακοή στις επιταγές των προγόνων μας και με βάση τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Ελληνικό Σύνταγμα.

Την πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2010 και την δεύτερη φορά τον Δεκέμβριο του 2013 Έλληνες Πατριώτες εισήλθαν στον χώρο που προορίζεται από το δουλικό καθεστώς για την δημιουργία ισλαμικού ορμητηρίου και ασύλου και τοποθέτησαν γουρουνοκεφαλές και αίμα χοίρου. Ο λόγος που προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες είναι διότι βάσει των ισλαμικών γραφών και παραδόσεων, με αυτόν τον τρόπο η περιοχή θεωρείται μολυσμένη και απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή τους, πολλώ δε μάλλον θρησκευτικού τύπου, με τον χώρο αυτό.

Όμως, το σημαντικό εδώ είναι να κατανοήσουμε ΟΛΟΙ ότι αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν εμπόδιο ούτε στους εντεταλμένους φονταμενταλιστές και τους ορκισμένους ισλαμιστές πράκτορες, ούτε στους εν τη Βουλή υπαλλήλους και εντεταλμένους καταστροφείς του Ελληνικού Έθνους στο να επιμένουν να ανεγείρουν το τέμενος στον Βοτανικό.

Άλλωστε για όλους αυτούς ο Βοτανικός αποτελεί την καλύτερη τοποθεσία, καθώς βρίσκεται στον σημαντικότερη και συμβολικότερη περιοχή των Αθηνών δίπλα από την Ακαδημία του Πλάτωνος και επί της Ιεράς Οδού των αρχαίων Ελλήνων. Είναι σαφές ότι απέναντι στον διακαή πόθο του καθεστώτος να αποδομήσει οτιδήποτε μας συνδέει με το ένδοξο παρελθόν και με τις επιταγές των προγόνων μας, που θυσιάστηκαν για να ελευθερώσουν αυτά τα ιερά χώματα, δεν θα σταθεί τίποτε εμπόδιο!

Ο μόνος τρόπος πλέον είναι ο συνεχής αγώνας με την φυσική μας παρουσία!

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» απέδειξε ότι μόνο με αγώνα στον δρόμο θα καταφέρουμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Αν δεν αγωνιζόμασταν εδώ και τόσα χρόνια αυτήν την στιγμή θα ακούγαμε τον μουεζίνη από τα μεγάφωνα του τεμένους να καλεί τους ισλαμιστές εποίκους σε ιερό πόλεμο κατά των «απίστων» Ελλήνων!

Οι αγώνες μας έχουν ήδη αποτρέψει την δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό, που θα λειτουργούσε εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά και την ανακατασκευή του Φετιχιέ τζαμί στον αρχαιολογικό χώρο κάτω από τον Παρθενώνα!

Ευχαριστούμε θερμά τους Έλληνες Πολίτες που εφαρμόζουν την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος των Ελλήνων, ως οφείλουμε όλοι μας και είμαστε σίγουροι ότι οι πράξεις τους θα μνημονεύονται από τους έχοντες Ελληνική ψυχή.

Ο αγώνας συνεχίζεται όμως και την 28η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο Αρσάκειο στην οδό Πανεπιστημίου αρ. 47-49, συζητούνται οι αιτήσεις ακύρωσης του νόμου για την ανέγερση τεμένους, όπως και αντίστοιχες προσφυγές που έχουν γίνει από πλευράς μας.

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη καθώς οφείλουμε να δείξουμε στο κατοχικό καθεστώς πως ό,τι και να κάνουν δεν πρόκειται ποτέ να κάμψουν το Εθνικό μας φρόνημα και να ξεριζώσουν από μέσα μας τα ιδεώδη για τα οποία θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας. Οφείλουμε να δείξουμε ότι έχουμε δύναμη και ότι αντιστεκόμαστε στα σχέδιά τους για αφελληνισμό.

Σας περιμένουμε όλους με μία Ελληνική Σημαία γιατί αυτήν την ημέρα κρίνεται το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου