Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΤΑΛΟΝΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΡΟΚΥ: "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ"

Έκανε σκληρή κριτική στον κινηματογραφικό ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε, δεν έκρυψε όμως και τη νοσταλγία του για μια ταινία που δημιούργησε και τήρησε στάση σιωπής για την πιο μεγάλη απώλεια στη ζωή του (του γιου του Σέιτζ, το 2012) ο Σιλβέστερ Σταλόνε... σε δημόσια συνέντευξη στο Λονδίνο. 
«Αφόρητος» αυτοχαρακτηρίστηκε ο «σκληρός» του σινεμά αναφερόμενος στον Ρόκι, ήρωα που ενσάρκωσε πολλάκις στη μεγάλη οθόνη (φωτογραφία). Ενώ αναφέρθηκε στην εικόνα που έκτιζε μέσα από τις συνεντεύξεις του την εποχή που μεσουρανούσε ως «Ρόκι» και μάλλον θέλει να την ξεχάσει. «Διάβασα πρόσφατα κάποιες συνεντεύξεις μου. 
Μακάρι να μπορούσα να πάω πίσω και να δώσω μια μπουνιά στο πρόσωπό μου!». Περηφάνια και γλυκιά θλίψη όμως ένιωσε όταν αναφέρθηκε σε μια ταινία της οποίας υπέγραψε το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Πρόκειται για την «Paradise Alley» - σε αυτήν την ταινία στον ρόλο του Μαμπλς, ενός πιανίστα, εμφανίζεται ο Τομ Γουέιτς ο οποίος ερμηνεύει τα «Meet me in Paradise Alley» και «Annie's Back in Town». 
Ο Σταλόνε ομολόγησε ότι η πρεμιέρα της ταινίας «Paradise Alley» ήταν την ίδια ημέρα με την προβολή του «Ρόκι 2». Εκείνος προτίμησε να πάει στο «δημιούργημά του», όπως όμως λέει: «Δύο άνθρωποι υπήρχαν στην αίθουσα και ο ένας κοιμόταν!».
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου