Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η ΝΔ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΝΕΟ...ΕΝΩΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Η κίνηση του γ.γ. Αττικής Δ. Καλογερόπουλου να επικοινωνήσει με τους υποψηφίους Δημάρχους της κεντροδεξιάς εν Χολαργώ-Παπάγω μόνον αθωα δεν ήταν. Είχε την υστεροβουλία της. Προσέξτε: απέκλεισε τον υποψήφιο Δήμαρχο Τίγκα ο οποίος μαζί με τον Κεχρή δείχνει να πηγαίνει πολύ δυνατά! Συμπεριέλαβε όμως ένα όνομα το οποίο δεν ...παίζει πουθενά! Τον ...κατέβασε από τον ουρανό και τον ονομάτισε ...υποψήφιο Δήμαρχο! Πρόκειται για ton Μνούσο Καμπανέλη, κάτοικο Χολαργού, πρώην υποψήφιο στις Περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Κικίλια! Ο πατέρας του ήταν συνδικαλιστής στην ΔΕΗ.
Αυτόν λοιπόν τον κύριο Καμπανέλη έχρισε υποψήφιο Δήμαρχο ο κ. Καλογερόπουλος! Είπε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα και ότι πρέπει όλοι να συνενωθούν αλλά εμμέσως πλην σαφώς η ΝΔ θέλει να επιβάλει αυτή την υποψηφιότητα στον δήμο Παπάγου-Χολαργού! 
Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέες περιπέτειες! 

3 σχόλια:

  1. Ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να βαδίσει στ' αχνάρια των Στουρνάρα-Σαμαρά-Ξύδη. Να βάζει πολλούς φόρους. Αλλά ο ίδιος να μη δηλώνει όλα τα τετραγωνικά του σπιτιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε ανάρτηση και καλύτερη! Τέτοια ανέκδοτα ούτε στο e-jokes.gr!! Μη σταματάς αγόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μανούσος του Κωνσταντογιωργάκη περισσότερες πιθανότητες έχει να πάρει το χρίσμα, απ' ό,τι ο Μανούσος του συνδικαλιστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή