Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

O ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 66 ΔΗΜΟΥΣ !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική επιτυχία για το Δήμο Αγίας Παρασκευής αποτελεί η κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε ποσοστό ανακύκλωσης απορριμμάτων, ανάμεσα σε 66 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής ! 

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς επιθυμεί να ευχαριστήσει τους δημότες για την έμπρακτα πλέον αποδεδειγμένη ευαισθησία τους απέναντι στο περιβάλλον , για την αθρόα συμμετοχή και για την δυναμική τους συμβολή στην κινητοποίηση του Δήμου μας για την ενίσχυση της ανακύκλωσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε κάθε έναν δημότη ξεχωριστά αλλά και σε όλους όσους  συνετέλεσαν στο να δώσει ο Δήμος μας ένα ηχηρό μήνυμα για την  αξία της ανακύκλωσης και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι ,η αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την μείωση του κόστους διαχείρισης απορριμμάτων.

Ως εκ τούτου, σε συνέχεια της ήδη εφαρμοσμένης συνολικής μείωσης των δημοτικών τελών κατά 19% στα έτη διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής, η διατήρηση και η περαιτέρω αύξηση του ποσοστού ανακύκλωσης  θα δώσει τη δυνατότητα για επιπλέον μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% τουλάχιστον το επόμενο έτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου