Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ"!!!

Πριν από λίγα λεπτά δεχτήκαμε απειλητικό τηλεφώνημα από τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού κ. Νικολάου ο οποίος ζήτησε να αφαιρέσουμε αμέσως το όνομά του που αναφέρεται σε ανάρτησή μας για γκάλοπ σε Χολαργό-Παπάγου, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα καλέσει αστυνομία να συλλάβει τον εκδότη της εφημερίδος και να τον στείλει στο αυτόφωρο! 
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που μας...ειδοποίησε και δείχνει για μια ακόμη φορά το πώς αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Το όνομά του αφαιρέθηκε από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση. 
Παρακαλούμε εάν κάποιος άλλος από τους υποψήφιους δημάρχους που εμφανίζονται στη δημοσκόπηση θεωρεί ότι θίγεται από αυτή, να επιδείξει την ίδια ευαισθησία και το ηθικό μεγαλείο του κ. Νικολάου ο οποίος μας προειδοποίησε πριν στείλει τους αστυνομικούς με τις χειροπέδες. 
Ο κ. Νικολάου λοιπόν μας είπε: "Με τέτοιες δημοσκοπήσεις-μαϊμού που παίζουν με το όνομά μου εγώ δεν αστειεύομαι. Εάν δεν βγάλετε το όνομα μου από την δημοσκόπηση αυτή μέσα στην επόμενη μισή ώρα, θα σας στείλω την αστυνομία και θα πάτε στο αυτόφωρο"
Αυτό θα πει ευγένεια και ηθική στάση πρώην Δημάρχου. Γι΄αυτό τον λόγο πρέπει να τον ξαναψηφίσουν οι δημότες διότι πριν πράξει οτιδήποτε προειδοποιεί και δεν ενεργεί ύπουλα κι αιφνιδιαστικά. 

Αναφορικά με την δημοσκόπηση, ενημερώνουμε τον κ. Νικολάου και όσους άλλους υποψηφίους, ότι πρόκειται για μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία στην οποία είχαμε πρόσβαση μέσω υπαλλήλου της που μας έδωσε τα στοιχεία. Εάν αποκαλύπταμε το όνομά του και αντίστοιχα το όνομα της εταιρείας, θα απολυόταν ο υπάλληλος. Σεβαστήκαμε λοιπόν την πηγή μας και δεν την προδώσαμε. 
Αυτό άλλωστε είναι η δημοσιογραφία. Να αποκαλύπτει πληροφορίες και ειδήσεις. Εάν μερικοί αντιλαμβάνονται τη δημοσιογραφία ως δημοσίευση απλών δελτίων τύπου, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει και ο χασάπης της γειτονιάς που εκδίδει την εφημερίδα "Τα νέα των κρεοπωλών", τότε ας απευθύνονται εκεί. 
Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε δημοσιογραφία και κάθε πληροφορία που μεταδιδόταν, όποιος θιγόταν από αυτήν θα έστελνε το αυτόφωρο και τα κρατητήρια θα γέμιζαν από δημοσιογράφους και εκδότες! 

3 σχόλια:

  1. Η ΜΟΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 'ΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι θα γινει με σενα ρε μακαρε , ουτε 1 ψεμα να μην μπορεις να παρουσιασεις ως αληθοφανες κ να γινεσαι ρομπα καθε μερα ολο κ περισσοτερο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε να ξαναδημοσιεύσετε τώρα το γκάλοπ φαντάζομαι, και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Μας τελείωσε ευτυχώς ο Νικολάου πια, δεν πιστεύω σε 5 χρόνια να ξανατολμήσει. Αρκετά βρώμισε το Χολαργό με τις αφίσες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή