Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ 4η Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Πέρα από τις καραστημένες δημοσκοπήσεις των εταίρων, δημοσκοπήσεις γίνονται και στο διαδίκτυο. Σε μία μεγάλη δημοσκόπηση, λοιπόν, που έγινε στη γνωστή ιστοσελίδα tromaktiko (που δεν είναι και η πιο δημοφιλής για τους χρυσαυγίτες…), τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:




ΣΥΡΙΖΑ 32,1%
Χρυσή Αυγή 18.9%
ΝΔ 13,3%
Ποτάμι 9,2%
ΚΚΕ 6,7%
ΠΑΣΟΚ – Ελιά 4,8%
Κόμμα Καμμένου 3,8%
ΡΗΜΑΔ 1,5%
Άλλο Κόμμα 10%

Ιδού και το σχόλιο των υπευθύνων της ιστοσελίδας για το αποτέλεσμα που καταγράφει η Χρυσή Αυγή:
«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διατηρεί μια εκπληκτική σταθερότητα σε αντίθεση με τα λεγόμενα του συνόλου των συστημικών μέσων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι καταρρέει».

(ΥΓ): Πέρα από την πρόθεση ψήφου, υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Όπως:
Το παραμύθι ότι οι Έλληνες δε θέλουν πρόωρες εκλογές. Το 76% απαντάει ότι θέλει.
Στην ερώτηση «ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα έρθει πρώτο στις ευρωεκλογές;», υπάρχουν (κακώς, κάκιστα) μόνο δύο κομματικές επιλογές. Έτσι, αυτοί που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα είναι 55%, ενώ αυτοί που πιστεύουν ότι θα βγει η ΝΔ είναι μόλις 11%. Υπάρχει όμως κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο 23%, που λέει «άλλο κόμμα». Το οποίο –όπως τονίζουν από την ιστοσελίδα είναι το εξής: 
«Το άλλο κόμμα με πολύ μεγάλο ποσοστό εκ των οποίων οι περισσότεροι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή».
Τέλος, στην ερώτηση «ποιος πολιτικός αρχηγός είναι κατά τη γνώμη σας ικανότερος να κυβερνήσει, ένα ποσοστό 15% -πολύ περισσότεροι από τα μονοψήφια του δίνουν οι εταίρες- θεωρεί ότι ικανότερος γι’ αυτή τη δουλειά είναι ο Αρχηγός του Κινήματος, Ν. Μιχαλολιάκος.
Με τις υγείες τους!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου