Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΣΤΟ 9% ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΝΔ!!! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ....

Mίσος!
Είναι το μοναδικό συναίσθημα που επικρατεί στην κοινή γνώμη για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Γι΄ αυτό και έχουν επιστρατευθεί μουσαντένιοι δημοσκόποι σε μια προσπάθεια μέσα από μιά επικοινωνιακή καταιγίδα ψευδογκάλοπ να μην κατρακυλήσει η ΝΔ στο 9%-ποσοστό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτό που δίνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 25%, η Χρυσή Αυγή με το Ποτάμι στο 12%. Τα δύο αυτά κόμματα λεηλατούν ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Θεοδωράκης είναι οι εμφανίσεις των στελεχών του κάποιοι από τους οποίους είναι επικίνδυνοι για το κόμμα, όπως ο καθηγητής που βγήκε χθες στον Ευαγγελάτο για λογαριασμό του Ποταμιού και υποστήριξε ότι ο διεφθαρμένος ΟΠΑΠ έπρεπε να παραμείνει κρατικός για να ταίζει τα λαμόγια των ΜΜΕ ένα σκασμό εκατομμύρια. Ο καθηγητής βρήκε "ληστρικό" το ποσό που πουλήθηκε ο ατιμασμένος Οργανισμός!
Όλα τα περιμέναμε αλλά όχι και κρατιστές στο Ποτάμι, για χάρη του διεφθαρμένου ΟΠΑΠ ο οποίος τάιζε με ένα σκασμό εκατομμύρια ακόμη και τον τελευταίο τραχανοπλαγιά που υποδύονταν τον εκδότη.
Τέλος πάντων τις τελευταίες ώρες γίνεται μια μεγάλη κινητοποίηση ώστε να πειστεί και η Γιάννα Αγγελοπούλου να κατέβει με δικό της πολιτικό φορέα ώστε να βρουν καταφύγιο οι ταλαίπωροι νοικοκυραίοι της δεξιάς που δεν θέλουν να βλέπουν το κόμμα τους ούτε ζωγραφιστό.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τις οικογένειες των ανθρώπων του ιδιωτικού τομέα για χάρη του δημοσίου και στην τελική κατέστρεψαν τις ζωές όλων μας. Είναι πρόκληση να κάνουν λόγο για πρωτογενές πλεόνασμα όταν αυτό είναι προιόν του απέραντου Άουσβιτς που είχαν στήσει με τις ουρές των μελλοθανάτων της ΔΕΗ-χαράτσι.
Η ΝΔ λοιπόν βρίσκεται στο 9% και ο Μάιος είναι πολύ κοντά για να χάφτουμε τα παραμύθια των κρατιστών που μας κυβερνάνε...
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου