Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Μετά το τέλος των «δύσκολων» διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο Α. Σαμαράς εμφανίστηκε θριαμβευτής στο διάγγελμά του, διαβεβαιώνοντας πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας. «Τα φτερά δεν μας τα κολλάει κάποιος άλλος, βγαίνουν από τη ψυχή μας»
Οταν άλλοι αμφισβητούσαν τα επιτεύγματα της οικονομίας, η κυβέρνηση ενωμένη με σοβαρότητα, πετύχαινει την αποστολή της να βγάλει τη χώρα από την κρίση και την ύφεση, τόνισε νωρλιτερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Α. Σαμαράς αναφέρθηκε στο περιβόητο μοίρασμα του πρωτογεγούς πλεονάσματος αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

Πάνω από 500.000.000 θα δοθούν σε 1 εκατομμύριο Έλληνες, με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, ενώ θα δοθούν βοηθήματα και στους ενστόλους με μισθό κάτω από 1.500 ευρώ.
Είκοσι εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν ως ενίσχυση στις υπηρεσίες για τους αστέγους, ενώ θα ανακοινωθούν άμεσα και νέες πρωτοβουλίες.

Από την 1η Ιουλίου θα μειωθού οι εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων κατά 3,9%, γεγονός που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα οδηγήσει σε αυξήσεις μισθών.

Μέσα στο 2014, θα δοθεί 1 δις ευρώ σε επιστροφές παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ιδιώτες, ενέργεια που, σύμφωνα με τον Σαμαρά, θα τονώσει την οικονομία.«Τελειώσαμε μία δύσκολη διαπραγμάτευση», δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Όπως είπε, τα σχετικά κείμενα διαμορφώνονται και τελειώνουν.

Οι επικεφαλής της τρόικας, ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και αποχωρούν σήμερα από την Ελλάδα. Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, άλλωστε, έχει ήδη αναχωρήσει.

thepressproject.gr, mlagananews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου