Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Σε μια μαύρη περίοδο της ιστορίας της έχει εισέλθει η Ουκρανία με μια ψυχολογικά άρρωστη συμμορία να έχει αναλάβει τις τύχες της χώρας, πέρα από την διεφθαρμένη ομάδα της Γιούλιας Τιμοσένκο.
Στο παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο διακρίνεται ο αρχηγός του "Δεξιού Τομέα" (ονομασία κατ'ευφημισμόν, στην πραγματικότητα πρόκειται για απογόνους και ιδεολογικούς κληρονόμους των Ουκρανών ναζί του Β'ΠΠ) Αλεξαντρ Μουζιτσκό, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από την επίθεση στο γραφείο του Ουκρανού εισαγγελέα σε ορισμένες "ιδιαίτερες" στιγμές του: Σε σαδομαζοχιστικές δραστηριότητες χαρακτηριστικές του ατόμου και του χαρακτήρα του.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη συμμορία ελέγχει το σύνολο της δυτικής Ουκρανίας και έχει αναλάβει την οργάνωση της πολιτοφυλακής σε όλη την ταλαίπωρη χώρα.
Το βίντεο προβλήθηκε λίγο πριν από ρωσικό κανάλι και προφανώς να είναι προϊόν υποκλοπής από τις ρωσικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν πλήρως διαβρώσει μια χώρα που αποτελούσε "σάρκα από την σάρκα" της Ρωσίας επί εκατοντάδες χρόνια...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου