Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Φαρμακοποιός πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον πατέρα του και την αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Οικονομικοί φέρεται να είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι, με έναν 53χρονο φαρμακοποιό, υπό συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, να πυροβολεί στο κεφάλι και να σκοτώνει τον 75χρονο πατέρα του και την 42χρονη αδερφή του.
Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε τι είχε κάνει έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του τη στιγμή του φονικού, έλειπε από το σπίτι. Τα αίτια της τραγωδίας φέρονται να είναι οικονομικής φύσεως.
Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την αστυνομία ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο και για τους τρεις ήταν ήδη αργά. Ο δράστης φέρεται να επικοινώνησε με φίλο του μετά τη δολοφονία του πατέρα και της αδερφής του, λέγοντας του: "Αυτό που θα βρεις πάνω μου είναι η διαθήκη μου...". Στο σημείωμα που άφησε, ο 53χρονος αναφέρει ότι αφήνει την περιουσία του στο Σκοπευτικό Όμιλο Ιεράπετρας.
news247.gr, Πληροφορίες από cretalive.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ .....
    ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ XANAX ΚΑΙ SEROXAT ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΧΗΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΣΚΑΡΕΙ Η ΒΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !
    Η ΒΙΔΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΜΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΙΔΩΜΕΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΙ ΒΙΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή