Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΩΓΩ ΜΠΡΕΜΠΟΥ

Παπάγου, 21 Μαρτίου 2014

Ανοικτή επιστολή προς την Δημοτική Σύμβουλο Κα Μπρέμπου Γωγώ
Από την Ιόλη Ηλιάδη, κάτοικο Παπάγου

Αγαπητή Γωγώ,
Θα μου επιτρέψεις την προσφώνηση και τον ενικό αν και δεν με γνωρίζεις πολύ καλά. Αντίθετα, εγώ σε ξέρω και όχι μόνο από την καλλιτεχνική σου πορεία αλλά γιατί στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές σε ψήφισα όπως και οι συγγενείς και φίλοι μου στον Παπάγο.
Ο λόγος που σε υποστήριξα ήταν η μακρόχρονη φιλία μου αλλά και οι κοινοί πολιτικοί αγώνες μου με τον πατέρα σου που συμβαίνει να γνωρίζω από παλιά.
Έτσι για εμένα, η στάση σου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 13 Μαρτίου ήταν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Και ρωτάω αγαπητή Γωγώ, τι γνωρίζεις για τον Παπάγο, την μορφολογία του, τον κοινωνικό του ιστό, την προέλευση των κατοίκων του, ώστε να καταδικάσεις αβασάνιστα μέσω της φιλολογικής προσέγγισης που έκανες στην τοποθέτηση σου μερίδα ανθρώπων που τον κατοικούν?
Ο Παπάγος λοιπόν αγαπητή Γωγώ, για να μαθαίνεις, είναι ένα προάστιο που αν κοιτάξεις στο google earth τα σπίτια του δεν φαίνονται από το πολύ πράσινο, πράσινο που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διατηρήσουμε και φροντίσουμε και που τα 14 μέτρα δεν το πειράζουν καθόλου σε διαβεβαιώνω. Οι κάτοικοι του είναι υπάλληλοι του κράτους και του πολίτη, έντιμοι αξιωματικοί που το μοναδικό τους περιουσιακό στοιχείο είναι τα σπίτια που έφτιαξαν μέσω ΑΟΟΑ και πλήρωσαν οι αείμνηστοι γονείς μας.
Εμείς δεν απολαμβάνουμε τα προνόμια των κατοίκων της Φιλοθέης, Παλαιού Ψυχικού, Εκάλης και λοιπά όπως αφήσατε κάποιοι να εννοηθεί.
Έτσι λοιπόν για εμάς, το 27 % περίπου του Παπάγου, η στάση σου στην ψηφοφορία εναρμονισμένη με την πρόταση του Παπαγιώτη Δημάρχου αλλά και των Χολαργιωτών συναδέλφων σου, ευτυχώς όχι όλων, ήταν ένα ηχηρό ράπισμα. Γιατί κανείς δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους σας. 
Έτσι λοιπόν Γωγώ θα σου πω ότι πίσω από τα δένδρα και τα τιτιβίσματα των πουλιών που ανέφερες, βρίσκονται άνθρωποι και πρώτα υπολογίζεις τον ανθρώπινο παράγοντα και μετά όλα τα άλλα.
Όσο και αν δεν σου αρέσει Γωγώ η αλήθεια είναι πικρή, μας αδικήσατε κατάφορα, αβασάνιστα και με ελαφρά συνείδηση κι αυτό να είσαι σίγουρη, επειδή είσαι νέος άνθρωπος θα σε βαραίνει.
Ιόλη Ηλιάδη.
Υ.Γ.

Ευχαριστώ θερμά τον Κο Βραχιολίδη για την φιλοξενία.

5 σχόλια:

  1. Με τα φρύδια που έχει αυτή , ανάθεμα και αν κατάλαβε τίποτα από αυτά που της είπατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γωγώ Μπρέμπου, η φρυδοφορούσα !
    Η μεγάλη ηθοποιός ΚΑΙ τώρα και πολιτικός που έχει άποψη για τα πάντα και ψηφίζει ανάλογα με τη φρυδομαντική .
    Στο τέλος και τα σκυλιά μου θα βάλουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι με ειδικότητα την παραγωγική αφόδευση σε συγκεκριμένα σημεία αφόδευσης σκύλων στο προάστιο ενώ σε σκύλους που τα κάνουν αλλού ,θα δίνουν ένα μπαγιάτικο κοτόπουλο για γεύμα και μια κλήση των 50 ευρώ στον ιδιοκτήτη τους αν υπάρχει που θα πηγαίνει στο ταμείο για τη στήριξη της αδέσποτης γάτας του προαστίου μας.
    Όλα βλέπετε, είναι σχετικά στη ζωή.
    Όσο γνωρίζει η Γωγώ από μηχανική , άλλο τόσο γνωρίζει η Γωγώ η κουμπάρα μας που είναι μηχανικός ,από ιατρική και άλλο τόσο όσο γνωρίζω εγώ από κηπουρική ως οικονομολόγος, αλλο τόσο γνωρίζουν και οι αυλικοί του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ του Σημίτη από πολιτική !
    Μιλάμε για "μύλο" κατάσταση !
    Εγώ λοιπόν σας λέω αγαπητή μου κυρία Ιόλη (νομίζω ότι σας γνωρίζω αν είστε κάτοικος κοντά στην οδό Κορυτσάς) ότι ούτε η Μπρέμπου ούτε κανένας από όλους αυτούς δεν ξέρουν τι ψηφίζουν .
    Είναι πανάσχετοι .Επειδή απλά έχουν αναγνωρισιμότητα, την χρησιμοποιούν για να έχουν ένα εναλλακτικό επάγγελμα. που παράλληλα με κάποια επιπλέον χρήματα υποτίθεται ότι τους φέρνει και κύρος !
    Θα έλεγα τώρα κάτι αλλά ας το πάρει το ποτάμι (προς Θεού , όχι του Θεοδωράκη) .
    Πάντως αν είστε η Ιόλη που σας είπα , με γνωρίζετε πολύ πολύ καλά !
    Καλά της τα είπατε της κυρίας , έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μου ακόμα και αν δεν είστε η κυρία Ιόλη που γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φρύδια δηλαδή ;
    Αυτά είναι κουρτινόφρυδα !
    Μα καλά , δεν της έχει πει ο άντρας της, ένας συγγενής της ,μια φίλη της , ένας γείτονας ,κάποιος άλλος , ότι υπάρχουν κέντρα αισθητικής στην Ελλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να παραδεχτούμε οτι από την πολύωρη και βαθυστόχαστη συζήτηση για το ΓΠΣ ξεχωρίζει η φιλοσοφημένη ομιλία της κορυφαίας δραματικής μας ηθοποιού, η οποία λέει σε κάποιο σημείο :"Και δεν είμαι η γιαγιά μου που είναι 90. Δεν είμαι καν 40". Από τον εκλογικό κατάλογο προκύπτει οτι γεννήθηκε το 1973. Δηλ. είναι 41 !!
    Αλλά νομίζω οτι ένας ηθοποιός δεν είναι απαραίτητο να ξέρει αφαίρεση σαν το Ζήκο που ήταν άσσος στην προπαίδεια "Εφτά οχτώ 56, με τ' μπρώτ' " Για την περίπτωση υπάρχει και μια ατάκα του Βέγγου από την ταινία "Εξω φτώχεια" : Α να χαθείτε, αρκουδόγυφτοι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή