Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΚΥΛΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΙΔΟΥ...

Ένα σκυλάκι εντοπίστηκε σκελετωμένο μέσα σ' ένα κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Νεροκούρου.


Κάτοικος της περιοχής που πήξε να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο απορριμάτων βρήκε το εικονιζόμενο ζώο μέσα σε αυτόν. Αμέσως φώναξε τους γείτονες και έβγαλαν έξω το σκυλάκι. Λίγο αργότερα κάλεσαν τον φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ».
«Εδώ μέσα βρήκαν το σκυλί – Αδύνατο να πήδηξε μόνο του»

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Νατάσα Μπομπολάκη το σκυλί περιθάλπεται και μόλις συνέλθει θα αναζητηθεί και γι' αυτό το κατάλληλο σπίτι. Θεωρείται απίθανο ο σκύλος να κατάφερε μόνος του να μπει μέσα στον κάδο, αφού το ύψος είναι μεγάλο.

Ο κάδος εντοπίστηκε κλειστός και είναι πολύ πιθανό αυτός που έβαλε εκεί το ζώο να θέλησε να το εγκλωβίσει ώστε τα απορριμματοφόρο να το αποτελειώσει.

9 σκυλιά χτυπημένα με σιδερένιο αντικείμενο τα 2 νεκρά
Δύο αδέσποτα σκυλιά εντοπίστηκαν την Κυριακή νεκρά στην περιοχή Δαράτσο Χανίων. Τα ζώα σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» που ενημερώθηκε από την οικογένεια, η οποία τα φρόντιζε είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και στο σώμα με σιδερένιο αντικείμενο.

Χτυπημένα ήταν και τα δύο σκυλιά, που είχε υιοθετήσει η συγκεκριμένη οικογένεια. Μάλιστα ακόμη 5 αδέσποτα της περιοχής, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, περιφέρονταν τραυματισμένα.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου