Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Από προχθές έχει ξεκινήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν να στέλνει στην Κριμαία και τεθωρακισμένες ταξιαρχίες σε μία επίδειξη δύναμης εν όψει του κατ΄ τα άλλα δημοκρατικού δημοψηφίσματος στην Κριμαία.
Ταυτόχρονα έχει γεμίζει τη Μαύρη θάλασσα με 150 πολεμικά πλοία που φέρουν εκατοντάδες κατευθυνόμενους πυραύλους οι οποίοι μπορούν να ισοπεδώσουν μία ολόκληρη χώρα μέσα σε λίγη ώρα εάν πατηθεί το κουμπί. Μέχρι και υποβρύχια της Ρωσίας είναι σε ετοιμότητα.
Παράλληλα έχει διατάξει τη μεταστάθμευση πολλών μαχητικών αεροσκαφών στα αεροδρόμια που βρίσκονται στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία ενώ έχει επανδρώσει πλήρως και τις χερσαίες μονάδες που είναι πλησίον της Ουκρανίας έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο.
Κάτοικοι από το χωριό Veselaya Lopan στην περιοχή Belgorad , μόλις 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, κατέγραψαν με τα κινητά τους τη μεταφορά τεθωρακισμένων ταξιαρχιών και τις διοχέτευσαν στο διαδίκτυο.

Στην ίδια περιοχή αναφέρεται ότι κατακλύστηκε και από Ρώσους στρατιώτες. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι εξελίξεις μετά τη Κυριακή , εκτός εάν όλα τελειώσουν με το επιθυμητό για το Πούτιν , αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας.
)
)
tragiko

1 σχόλιο:

  1. Κι' ό,τι Leopard απομείνει σε παλιοσίδερα, θα τ' αγοράσουμε εμείς για να ανεβάσουμε κι' άλλο το χρέος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή