Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (;;;)

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-ΣΟΚ 
ΤΗΣ "ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" 
Το κατάστημα του κ. Χατζή επί της οδού Κεραμεικού στο εμπορικό Κέντρο Holargos Center. Ο κ. Χατζής κάνει την καταγγελία

Είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας από το δημοσίευμα αλλά επειδή το θέμα-σοκ συνοδεύεται από ντοκουμέντα και αποτελεί καταγγελία τοπικού επαγγελματία, αναδεικνύεται μάλιστα ως πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, είμαστε υποχρεωμένοι να το αναδημοσιεύσουμε:
Γνωστός Παπαγιώτης που περνιέται και για "μεγάλος ευερ­γέτης" του Δήμου Παπάγου Χολαργού έταξε ότι θα κάνει έργα που δεν έκανε, ταξίδι στο εξωτερικό που δεν έγινε ποτέ, διάφορες άλλες δωρεές και κατασκευές που κανείς ποτέ δεν τις είδε, γέφυρες, αγάλματα και ένας θεός ξέρει τι άλλο. Τελικά, ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει και για δήμαρχος. Και ως υποψήφιος πρώτος πολίτης του δήμου μας έβαλε στο χέρι έναν απλό πολίτη, επιχειρηματία από τον Χολαργό. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πήγε στο κοσμηματοπωλείο PROTOTYPO του Βασίλη Χατζή στο Εμπορικό Κέντρο της Περι­κλέους και αγόρασε πανάκριβα κοσμήματα δίνοντας δύο μετα-χρονολογημένες επιταγές, μία αξίας 5.410 δολαρίων ΗΠΑ και μία 4.200 δολαρίων, σύνολο περίπου 10.000 δολαρίων. Οι επιτα­γές, με αριθμούς 142 και 159 έχουν εκδοθεί από την J Ρ Morgan της Νέας Υόρκης. Στον επιχειρηματία είπε ότι είναι φίλος του Δημάρχου και κατεβαίνει κι αυτός ως υποψήφιος δήμαρχος. Όταν ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου έστειλε τις επιταγές στην τράπεζα για είσπραξη ανακάλυψε ότι ο λογαριασμός έχει κλείσει και λεφτά δεν υπάρχουν.
Δεν ξέρουμε αν ο "πλούσιος ευεργέτης και υποψήφιος δήμαρ­χος" έχει εκδόσει και άλλες ακάλυπτες επιταγές, αφού μεσολα­βούν και άλλα νούμερα μεταξύ των αριθμών των δύο επιταγών που έχει στα χέρια του ο εξαπατηθείς συνδημότης μας, ο οποί­ος έχει επιβαρυνθεί, εκτός από την αξία των κοσμημάτων και με το ΦΠΑ, διότι εξέδωσε τιμολόγιο και με τα έξοδα για το σφράγι­σμα των επιταγών.
Ο κ. Χατζής μας δήλωσε ότι έχει κινηθεί εναντίον του "υποψηφίου δημάρχου" δικα­στικά και όποιος έχει στα χέρια του τα συγκεκριμένα κοσμήματα να ξέρει ότι θα κατηγορηθεί ως αποδέκτης προϊόντων εγκλήματος.
Και επίσης όποιος έχει στην κατοχή του παρόμοιες επιταγές να επικοινωνήσει με τον παθόντα ή με την εφημερίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου