Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΛΑΨΤΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!

Δείτε δύο φωτογραφίες από δύο Ελληνίδες, του χτες και του σήμερα. Η μία, αγέρωχη Ελληνίδα στέκει περήφανη εμπρός από ζωσμένο με όπλα Γερμαναρά  τον οποίο αντικρύζει με περιφρονητικό βλέμμα . Δίπλα της υπάρχει άλλος Γερμαναράς και αυτός πάνοπλος στον οποίο έχει γυρισμένη την πλάτη της, ενώ καθισμένοι οκλαδόν είναι οι Έλληνες που κάποιοι από αυτούς θα εκτελεστούν εν ψυχρώ από τα γερμανικά πυρά. 
Δείτε την φωτογραφία σε μεγάλη διάσταση. Ανατριχιάστε από περηφάνεια για την Ελληνίδα. Αρχαιοελληνική ομορφιά, βγαλμένη από το πάνθεον της ένδοξης Ιστορίας μας. 
Δείτε όμως και την διπλανή φωτογραφία. Είναι μια σύγχρονη Ελληνίδα, η πασίγνωστη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, το πρότυπο χιλιάδων νέων παιδιών. 
Βάζουμε την φωτογραφία σε μεγέθυνση για να δείτε την κυρία Μπάρμπα να φιλιέται με λεσβιακό πάθος με άλλη γυναίκα που την έχει αγκαλλιάσει από τον λαιμό. 
Προσέξτε όμως μια λεπτομέρεια. Το αποσβολωμένο βλέμμα του κοριτσιού που αντικρύζει τις δύο γυναίκες να φιλιούνται μπροστά της με ερωτικό πάθος. Τέτοιο πάθος που το διακρίνετε στα κλειστά μάτια της ηθοποιού. 
Η κυρία Μπάρμπα, το παράδειγμα για τα νέα  παιδιά το δίνει ενώπιον του ανήλικου κοριτσιού. Η σύγχρονη Ελληνίδα η οποία εκφράζεται με αυτό τον τρόπο, δίνει και το στίγμα της εποχής μας. Εμείς ντρεπόμαστε για την κατάντια. Την οποία μπορείτε να τη δείτε και σε άλλες φωτογραφίες σύγχρονων Ελληνίδων που αποτελούν το πρότυπο για τα νέα παιδιά!

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΟΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή