Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΙΔΟΥ O ΣΥΡΙΖΑ! ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
Περιφερειακές εκλογές στις 18 και 25 Μαΐου και ήδη, έστω και ανεπίσημα, έχουμε μπει για τα καλά στο προεκλογικό κλίμα και στον αγώνα διαφόρων υποψηφίων να τραβήξουν τους ψηφοφόρους με το μέρος τους.

Σε οποιαδήποτε άλλη περιφέρεια της Ελλάδας οι υποψήφιοι του αστικού κατεστημένου, είτε φιλελεύθεροι είτε αριστερίζοντες, επαναλαμβάνουν μηχανικά σχεδόν τις προεκλογικές τους παρλάτες.

Στην περιφέρεια όμως της Αν.Μακεδονίας και Θράκης όπου πέφτει η σκιά του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και την «εξουσία» την ασκούν οι διάφοροι παρακρατικοί μηχανισμοί του, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, και όχι μόνο, συναγωνίζονται ποιος θα φανεί ο πλέον δουλοπρεπής στις απαιτήσεις της Άγκυρας.

Έτσι λοιπόν, μετά το προεκλογικό αλισβερίσι μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Προξενικών συλλόγων, όπως είχαμε γράψει και στο τελευταίο μας άρθρο, την σκυτάλη πλέον λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του Κώστας Μορφίδης που ήδη τύπωσε και κυκλοφόρησε αφίσες γραμμένες στην τουρκική γλώσσα.

Δεν θα μπούμε αυτή την φορά στην λογική να πούμε περί της εθνικής καταγωγής των Μουσουλμάνων της Θράκης και τα όσα αναφέρει περί της σύστασης αυτής η Συνθήκη της Λωζάνης. Θέλουμε όμως οι κάτοικοι αυτής εδώ της περιοχής να απαντήσουν στον εαυτό τους στο εξής απλό ερώτημα: Αυτοί θέλετε να σας εκπροσωπούν και ενδεχομένως να διοικήσουν αύριο την Περιφέρειά μας; Οι υπάλληλοι και εκφραστές των Τούρκων; Η επιλογή είναι δική σας. Και η ώρα της κάλπης πολύ κοντά.
xa-amthraki.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου