Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!

Επιμένει ο υφυπουργός Υποδομών και βουλευτής της Ν.Δ., Μιχάλης Παπαδόπουλος στη χθεσινή δήλωσή του ότι η Tρόικα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.
Σε νέες δηλώσεις του ανέφερε ότι αυτό που είπε είναι ότι αφού η Tρόικα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη κάτι άλλο κρύβεται.
Ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόταν στο θέμα των φορτηγών και όπως διευκρίνισε μίλησε για τα τεχνικά κλιμάκια και όχι τους επικεφαλής και πρόσθεσε ότι μετά την χθεσινή του δήλωση δεν δέχτηκε καμία πίεση από πουθενά.
Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, ο υφυπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά της Tρόικα , υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.
«Η Tρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η Tρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα», ανέφερε μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».
Ερωτηθείς δε εάν πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε: «Ναι, υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την Τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η Τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».
e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου