Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΚΟΜΜΑΤΑ...ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση...... 
σε στυλ Ομπάμα, όπως είχε ανακοινώσει εξ αρχής, ο Σταύρος Θεοδωράκης οργανώνει τα του κόμματός του. Έτσι, το Ποτάμι ξεκίνησε εκστρατεία εθελοντικής συμμετοχής στο νέο πολιτικό σχηματισμό.

Ο σχολιασμός......
 
Τελικά το σινάφι των δημοσιογράφων τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε "ομάδα" ειδικών αποστολών των ξεπουλημένων ηγεσιών αυτού του δύσμοιρου τόπου. Όλα βέβαια ξεκινούν από τα μιντιακά αφεντικά τους τα οποία "τυχαίνει" να είναι και οι μεγαλοεργολάβοι που εδώ και χρόνια αναλαμβάνουν μεγάλα οδικά έργα (και όχι μόνο) και στην ουσία έχουν καταργήσει με τα πολλαπλά και υπέρογκα διόδια το άρθρο 5.4 του Συντάγματος που μιλά για ελεύθερη διακίνηση των πολιτών εντός της επικρατείας της πατρίδας μας.
Αυτοί λοιπόν οι “κύριοι” εδώ και καιρό έχουν μετατραπεί σε αιχμή του δόρατος των μνημονικών κυβερνήσεων παραπληροφορώντας, εκφοβίζοντας και ενίοτε λοιδορώντας πρόσωπα και ενέργειες που είναι αντίθετες στις προγραμματισμένες ζοφερές καταστάσεις που επιβάλλουν στον λαό και στην χώρα μας το 4ο Ράιχ και οι τοκογλύφοι της λυκοφωλιάς της Ο.Ν.Ε.
Βέβαια τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από ανθρώπους που τα δάνεια τους τα πληρώνουν "φυλακισμένοι" μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι εντελώς “τυχαία” και για την "ψυχή της μάνας τους" είχαν μπει εγγυητές σε αυτά.
Αυτή λοιπόν όλη η διαπλεκόμενη “συμμορία” προ του κινδύνου να χάσει στις επερχόμενες εκλογές τα πρωτεία έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της διάσπαση των ψηφοφόρων σε πολλαπλά κόμματα τα οποία τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια με αποκορύφωμα το πολυδιαφημισμένο "Ποτάμι" του κ. Σταύρου Θεοδωράκη.
Το "Ποτάμι" το οποίο προβάλλουν συνεχώς στα δελτία ειδήσεων προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ήδη έχει αποκτήσει μεγάλα δημοσκοπικά νούμερα. Φίλες/οι ας μη μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά και ας σκεφτούμε ότι ειδικά οι "επώνυμοι" δημοσιογράφοι γνώριζαν και γνωρίζουν το τι συνέβαινε και συμβαίνει οπότε ότι πάνε να μας "σερβίρουν" αυτή την περίοδο είναι ύποπτο και εκ του πονηρού.
Το σίγουρο είναι ότι οι επερχόμενες Ευρωεκλογές ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να δώσουμε την απάντηση που αρμόζει σε όλους αυτούς τους "γκάνγκστερ" που μέρα με την ημέρα καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον το δικό μας άλλα κυρίως των παιδιών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου