Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ "ΕΡΜΗΣ" ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ! Η AMSTEL ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΔΕΙΤΕ!

Όπως μας ενημερώνει ο καλός μας φίλος "Μπλε Λιοντάρι",  η ελληνική μπύρα Ερμής Gold, που έχει την επωνυμία ΕΡΜΗΣ GOLD HELLENIC LAGER BEER,  που παρασκευάζεται στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, στην Μακεδονία, στην ετικέτα της διακρίνετε στο κάτω μέρος το Εθνόσημο που απεικονίζει την ελληνική σημαία. Αυτό, προς τιμήν της ελληνικής εταιρείας, έβαλε το Εθνόσημο για να δείξει ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι ελληνικό. Έβαλε την ελληνική σημαία. 

Έχει το Εθνόσημο που παραπέμπει στο γνήσιο Εθνόσημο που υπάρχει και στον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή", όπως το έχουμε προβάλλει κατ' επανάληψη. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι φροντίζουν να υιοθετούν το γνήσιο Εθνόσημο που συμβολίζει την ελληνική σημαία.

Δείτε όμως την νεοταξική εταιρεία της AMSTEL που είναι και χορηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με το σήμα-μαϊμού που θα παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
Και καλά οι Ολλανδοί της AMSTEL δεν τους ενδιαφέρει ή μάλλον μπορεί και να γουστάρουν να μας κάνουν πλάκα αλλά εμείς με την ΕΠΟ να βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας δεν το καταλάβαμε! 
Πάρτε λοιπόν την AMSTEL με το μαϊμού εθνόσημό μας, πάρτε και τα φανελάκια της εθνικής με τα μαϊμού εθνόσημα και ...όλα καλά έ; Κούνια που μας κούναγε!

7 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗ ΜΠΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΣΑ ΓΚΟΛ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην ελληνική μπύρα που έβαλε και το πραγματικό εθνόσημο.

    Όσο για την μπύρα αυτή είναι πολύ σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μπύρα αυτή φίλε προς το παρόν θα την βρεις μόνο στα Lidl Hellas... Δεν την πουλούν ακόμα και σε άλλα ελληνικά σούπερ μάρκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπύρα που αναφέρθηκε, παράγεται στην Ελληνική Ζυθοποΐια Αταλάντης για λογαριασμό της Lidl Hellas και όχι στη Νεα Μηχανιώνα της Θεσσαλονικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκτος την αμστελ και τη βεργινα όλες οι ¨Ελληνικές" κριθάρι και πρώτες ύλες κάνουν εισαγωγή. Ποιός είναι πιο Έλληνας?... Αφήστε τις παπαριές κι ασχοληθήτα με πιο σοβαρα πράγματα αν είστε τοσο πατριώτες όσο νομίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως υποστηρίζουμε την ελληνική μπύρα ΕΡΜΗΣ με εθνόσημο την ελληνική σημαία και είναι και σε καλή τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή