Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!

Το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζει το site τη Χρυσής Αυγής αλλά εμείς το καταγγέλλουμε εδώ και 2 περίπου χρόνια, διότι από διάφορες πλευρές παραποιούν το εθνικό μας σύμβολο. Η ΕΠΟ έχει αναποδογυρίσει την ελληνική σημαία στο πέτο των αθλητών σε σημείο που να ...βλέπει στα παπούτσια τους!!! Πέρσι τέτοιον καιρό καταδικάζαμε την ίδια την ΄Πολιτεία που διά της Περιφέρειας Αττικής είχε κάνει...αχταρμά την Ελληνική σημαία!
Δείτε τη σημαία-ξεφτίλα και διαβάστε το άρθρο (εδώ)
Έχουμε όμως και συνέχεια ακόμη πιο θλιβερή: "Παραμονή της γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου μας και της επετείου του τορπιλισμού του ΒΠ Κ/Δ ΕΛΛΗ θα περίμενε κανείς να είναι η τελειότερη ευκαιρία για να περάσει στον Έλληνα ένα όραμα Εθνικής ανάτασης. Αντίθετα όμως.
Ο λόγος για τη μεγαλειώδη Λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας στην Ξάνθη την παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου παρευρέθη πλήθος κόσμου. Όλο το Μοναστήρι ήταν σημαιοστολισμένο, αλλά στη θέση της Ελληνικής σημαίας διακρινόταν κάποια άλλη. Οι πιστοί δεν πίστεψαν στα μάτια τους, όμως κοιτώντας καλύτερα διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα πανί με δύο κατακόρυφες λωρίδες, μια μπλε και μια άσπρη.
Πουθενά δεν υπήρχε το σχήμα του Σταυρού. Προφανώς αυτή δεν ήταν η σημαία της Ελλάδας μας αλλά η σημαία της γνωστής μας άθρησκης χώρας γραικυλιστάν, η οποία έχει επισκιάσει την Πατρίδα μας.
Είμαστε επισήμως υπό Κατοχή καθόσον έχει πέσει η σημαία μας.
Είναι δείγμα εσχάτης προδοσίας η υποστολή της σημαίας μας σε ένα τόσο σημαντικό γεωγραφικό, στρατηγικό, πολιτισμικό κομμάτι της Χώρας μας όπως αυτό της Ξάνθης και σε επέκταση της Θράκης μας, γιατί αυτό το παλιόπανο που στολίζουν στη θέση της σημαίας μας Δεν είναι το Εθνικό μας Σύμβολο!
Τελούμε υπό κατοχή με την σύμπραξη όλων των ιθυνόντων που παρευρίσκονται σε όμοιες εκδηλώσεις όπου υψώνονται τέτοια πανιά στη θέση της σημαίας μας. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να Ξεβρωμίσει ο τόπος!".

ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ! 
Όπως μας αναφέρει ο Δρ Ιωάννης Παρίσης και το είχαμε δημοσιεύσει και πέρσι, έχουν ποινικές ευθύνες όσοι παραποιούν το εθνικό μας σύμβολο. Ιδού τι σημειώνει ο κ. Παρίσης:

 Τα αφορώντα στην Εθνική Σημαία της Ελλάδας (χρώμα, μέγεθος, διαστάσεις, χρησιμοποίηση, τρόπος ανάρτησης, περιορισμοί-απαγορεύσεις, ποινικές κυρώσεις, κλπ.) καθορίζονται με τον Νόμο 851/1978 (ΦΕΚ 233 τ. Α’).
 Το κείμενο του Νόμου σε μορφή PDF εδώ: Περί Εθνικής Σημαίας-ΦΕΚ_233-1978
 Στο άρθρο 8 «Ποινικαί Κυρώσεις», του νόμου αυτού αναφέρεται ότι:
 «Οι μη συμμορφούμενοι προς τας διατάξεις του παρόντος νόμου (…) τιμωρούνται δια κρατήσεως μέχρι δύο (2) μηνών, ή προστίμου ή και δι’ αμφοτέρων των ποινών τούτων εφ’ όσον κατ’ άλλας διατάξεις δεν προβλέπεται βαρυτέρα ποινή.»
 Ένα καλαίσθητο και πολύ ενημερωτικό τεύχος για την Εθνική Σημαία, κυρίως για την ιστορία και την καθιέρωσή της, με πλούσια εικονογράφηση, εξέδωσε το 2005, η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του ΓΕΣH_Ελληνική_Σημαία-έκδ_ΓΕΣ

1 σχόλιο:

  1. Και γιατι ορε να περιμενουμε μονο απο τη χρυση αυγη να πραξει τα δεοντα...; Ποσος κοσμος ορε ηταν παρον; ποσοι απο αυτους γυρισαν τη γη αναποδα με αυτο που ειδαν, και για
    τι το ανεχτικαν ;τι φοβηθικαν, μηπως και χαλασουν την επετειο ;το οτι διαλλυεται καθε τι Ελληνικο, δεν εχει σημασια ; Καποτε οι ηρωες πολεμουσαν σαν Ελληνες. Σημερα τι σχεση εχουν οι Ελληνες με τα ποντικια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή