Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ 15.000 ΕΥΡΩ!

Νέος δήμαρχος, νέα ήθη. Και κυρίως ήθος! 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος είναι ίσως από τους λίγους Δημάρχους Πανελληνίως, που δεν χρησιμοποιούν ούτε το αυτοκίνητο του Δήμου ούτε και οδηγό! Για τις μετακινήσεις του προτιμά το αυτοκίνητό του ή και καμιά φορά πηγαίνει...ποδαράτος! 
Η προσφορά αυτή του Δημάρχου υπολογίζεται ότι θα εξοικονομήσει από στα ταμεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού περίπου 15.000 ευρώ! 
Εμείς δίνουμε μπράβο κυρίως για την ενέργεια αυτή καθ' αυτή. Δείχνει πολιτικό ήθος. 

7 σχόλια:

  1. αυτα ολα τα σαλια, επειδη σου εταξε τη θεση του συμπαραστατη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που τα 15.000 ; Αν κάνει καμια 30ριά 40 το πολύ χλμ την ημέρα, επί 300 μέρες το χρόνο μας κάνει 10.000 χλμ το χρόνο. Επί 0,15€ το χλμ μας κάνει 1.500€. Αν το κάνει επί 5 χρόνια χωρίς να ανεβεί ούτε μία φορά στο υπηρεσιακό, μας κάνει 7.500€. Τα άλλα 7.500 από πού ; Εν το μεταξύ θα έχει εισπράξει ~ 150.000 για 5 χρόνια. Να μας πει οτι θα εισπράττει τη μισή αντιμισθία, τότε ναι να τον χειροκροτήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oλοι οι προκάτοχοί του χρησιμοποιούσαν τα δικά τους αυτοκίνητα και δεν το έκαναν θέμα.Εξαίρεση ο Ξύδης που χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό και για τις προσωπικές του μετακινήσεις,οδηγώντας ο ίδιος και σταθμεύοντάς το στο σπίτι του.Αυτός εισέπραττε και μισθό και σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ο Ξυδης παιζει να εχει παρει και τιποτα επιπλα από το Δημαρχειο(υπηρχαν κατι γουστόζικα από παλια επι ΣΚΟΥΡΤΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ)Τέτοιος τσιπης είναι.Ο Αποστολοπουλος είναι καλυτερος θα το παλεψει και θα δουμε... Παντως θα ηταν πρωτος Μαγκας όταν βρει μπροστα του διαφορες λοβιτούρες του ξυδι να τον στειλει στον εισαγγελεα για στεγνο καθαρισμα όπως συνηθιζε αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κι'αν εταξε θεση ο Δήμαρχος, ο πρωτος είναι,η ο τελευταίος?Το ζητουμενο είναι αν ο συγκεκριμενος εκδοτης το αξιζει.Πιστευω ότι το αξιζει και με το παραπανω μαλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει κάτι περίεργο για τον Ξύδη γιατί πολύ απλά είναι ο μικρός Ξύδης. Πότε θα το καταλάβουμε; Ο ΞΥΔΗΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή