Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: 22.000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Η Τουρκία εκπαίδευσε 22000 φανατικούς ισλαμιστές οι οποίοι τώρα πολεμούν σε Ιράκ και Συρία υπό την σημαία του ISIL σύμφωνα με καταγγελία Τούρκου βουλευτή της περιφέρειας Χατάι, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το "βρώμικο" ρόλο της ΜΙΤ στην δημιουργία του ισλαμικού εγκληματικού αυτού μορφώματος, με την ανοχή και στήριξη των ΗΠΑ.
 
Η περιφέρεια Χατάι βρίσκεται εγγύς των τουρκικών συνόρων και έχει μεγάλη πλειοψηφία κουρδικού πληθυσμού ενώ ήταν η περιοχή στην οποία κατέφευγαν οι ισλαμιστές αντάρτες όταν τους "στρίμωχνε" ο συριακος Στρατός, για να γλυτώσουν αλλά και για να περιθάλψουν τους τραυματίες τους.
 
Ο Mehmet Ali Ediboglu, τούρκος βουλευτής της περιοχής της Hatay  δήλωσε ότι 22. 000 ισλαμιστές της ισλαμικής οργάνωσης ISIS-ISIL, έλαβαν την απαραίτητη εκπαίδευση στην Τουρκία πριν ξεκινήσουν αποστολές σε Συρία και Ιράκ.
 
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό IRNA , ο Mehmet Ali Ediboglu του κόμματος CHP (πρόκειται για το κόμμα της κεμαλικής αντιπολίτευσης) κάνοντας τις δηλώσεις από την Άγκυρα, πρόσθεσε ότι από την αρχή των συγκρούσεων η ISIS χρησιμοποιούσε την Τουρκία  ως ένα "ξενοδοχείο που τους πρόσφερε κάθε λογιστική και εξοπλιστική υποστήριξη αλλά και όποιες απαιτήσεις είχαν σε ανθρώπινο δυναμικό και ότι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες".
 
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποίησε το Ισλαμικό Κράτος στις 4 φονικές εκρήξεις στην Erbil (κουρδικό Ιράκ) ήταν τουρκικής προέλευσης ενώ συνέχισε λέγοντας ότι μέσω Τουρκίας οι τρομοκράτες προμηθεύνονται όλα τους τα όπλα.
 
Η κυβέρνηση Ερντογάν έχει καταγγελθεί από πολλά κόμματα της αντιπολίτευσης για  συγκάλυψη της ισλαμικής τρομοκρατίας.Όμως η ISIL δεν δημιουργήθηκε μόνο με την δική του  στήριξη, αλλά με την ανοχή-ενοχή των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί τους έστειλαν μέχρι και βαρύ οπλισμό, ενώ τους χρηματοδοτου΄σαν αφειδώς εδώ και τρία χρόνια. Ο δε ηγέτης τους έχει συναντηθεί στο έδαφος της Συρίας με τον πρώην Αμερικανό προεδρικό υποψήφιο John Mccain. 
 
Ο ίδιος ο Γερουσιαστής ανέβαζε φωτογραφίες στο twitter αποκαλώντας αυτούς που θάβουν ζωντανά γυναικόπεδα και ακρωτηριάζουν Σύρους στρατιώτες "μαχητές της ελευθερίας"
 
Μόλις χθες ο Μ.Ομπάμα με περίσσειο θράσος απείλησε τον Μ.Άσαντ να μη  αντιδράσει στον επικείμενο βομβαρδισμό της χώρας του, για να χτυπηθούν οι ισλαμιστές του ΙSIL, γιατί θα τον ανατρέψει! 
 
Καταφανής παραβίαση εθνικής κυριαρχίας, αλλά έχουν το ακαταλόγιστο να κατηγορούν την Ρωσία, επειδή δεν καταδικάζει τους ρωσόφωνους που επαναστάτησαν εναντίον της εξουσίας των ναζιστών του Κιέβου!
 
Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ John Kerry:
 
"Δεν πρόκειται να συνεργασθούμε με τη Συρία… Θα κάνουμε ό,τι αυτοί δεν έκαναν ενώ είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, δηλαδή να επιτεθούμε στην ΙSIS και να την εξουδετερώσουμε."
 
Η λογική καταρρέει. Χρόνια τους εξόπλιζαν για να πέσει ο "κακός" Μ.Άσαντ, και τώρα τον κατηγορούν γιατί δεν τους εξολοθρευσε, όταν πέρσι που τους είχε φέρει σε δύσκολο σημείο, διοργανώθηκε η απίστευτη προβοκάτσια με τα χημικα της Γκούτα, που στοίχισε στον συριακό Στρατό σε εδάφη, καθώς υποχώρησε υπό τον φόβο επικείμενων αμερικανικών βομβαρδισμών, αλλά και ανάγκασε την Συρία να παραδώσει το χημικό της οπλοστάσιο προς καταστροφή.
 
Εκ πρώτης όψεως η ISIL έχει παρεκτραπεί και πρέπει να καταστραφεί. Με μια προσεκτικότερη ματιά όως έπαιξε τον ρόλο της αφού χάρις αυτήν ο αμερικανικός παράγοντας επιστρέφει στην Μέση Ανατολή
 
defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου