Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΦΙΛΕΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ!!!

Μπροστά στη φούρια της κυβέρνησης να ξεπουλήσει τα πάντα, οι «φωστήρες» του ΤΑΪΠΕΔ δεν διστάζουν να παίξουν ακόμη και με την εθνική μας ασφάλεια!
Πουλάνε τα «φιλέτα» των νησιών μας έναντι πινακίου φακής, για να χτιστούν τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες αλλοδαπών συμφερόντων, με Έλληνες υπαλλήλους των 300 ευρώ και αποκλειστικά ξένους επισκέπτες-Κροίσους...

Σα να μην έφταναν αυτά, προκειμένου να κάνουν τη μπίζνα τους, δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμη και ένα στρατηγικής σημασίας ραντάρ των Ενόπλων μας Δυνάμεων!
«Μπάτε... Αλβανοί, αλέστε», λέει -ουσιαστικά- το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Διότι, προκειμένου να βγάλει στο σφυρί ακόμη ένα φιλέτο, αποφάσισε να «θάψει» το στρατιωτικό ραντάρ που σήμερα εποπτεύει τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, καθώς και την αλβανική ακτογραμμή.
Διαβάστε αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ μια μεγάλη αποκάλυψη:
Προκειμένου να αδειάσουν την έκταση για λογαριασμό των αλλοδαπών επενδυτών, μεταφέρουν το κρίσιμο ραντάρ μέσα σε μια... χαράδρα! Και αφήνουν την Ελλάδα «τυφλή» και ανυπεράσπιστη απέναντι σε όποιον θέλει να προσεγγίσει το έδαφος της χώρας μας. Πλέον, όσοι έρχονται από τα αλβανικά παράλια, θα μπορούν να αποβιβάζονται στο ελληνικό έδαφος χωρίς να τους παίρνει χαμπάρι κανείς!
Μετά την πώληση του στρατοπέδου των καταδρομέων στη Ρόδο, συντελείται ένα ακόμη έγκλημα εθνικής εμβέλειας...
Λεπτομέρειες Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής.
toxwni.gr

1 σχόλιο:

  1. Να παραιτηθεί αμέσως η συστημική μνημονιακή υπόδουλη κατοχική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή