Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΗ ...ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ;

Σύμφωνα με τον "Independent", 170.000 Σκωτσέζοι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή τι θα ψηφίσουν

Με κομμένη την ανάσα η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία του ιστορικού δημοψηφίσματος στη Σκωτία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κρίνει το μέλλον του σκωτσέζικου λαού, το μέλλον της πολιτικής ηγεσίας της Βρετανίας αλλά και την τύχη των αποσχιστικών κινημάτων σε όλο τον πλανήτη.

Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται κανονικά και, σύμφωνα με τον βρετανικό "Guardian",το ποσοστό της συμμετοχής αναμένεται να κυμανθεί στο 80%. Οι αστυνομικές δυνάμεις της Σκωτίας βρίσκονται επί ποδός καθώς οι αρχές εκφράζουν φόβους για έκτροπα αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Την ίδια ώρα, οι παμπ της Σκωτίας θα σερβίρουν αλκοόλ καθ΄όλη την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τον βρετανικό Τύπο που υπογραμμίζει ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο στρατοπέδων.

Σύμφωνα με τον "Independent", 170.000 Σκωτσέζοι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή τι θα ψηφίσουν.

Η εκλογική διαδικασία, που ξεκίνησε στις 09.00 π.μ. (ώρα Ελλάδας), βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της διεθνών ΜΜΕ και των πολιτικών αναλυτών καθώς τη θεωρούν βαρόμετρο για τις όποιες εξελίξεις που αφορούν αποσχιστικά κινήματα. Αν τελικά οι Σκωτζέζοι θέλουν να γυρίσουν σελίδα διεκδικώντας μετά από 307 χρόνια την αυτονομία τους , τότε θα έχουμε τη διάλυση της Ενωσης και τη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού κράτους, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό, επισημαίνουν πολιτικοί αναλυτές.

protothema.gr (τίτλος: δικός μας)

24 σχόλια:

  1. EMEIΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ; ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεξάρτητη Κρήτη άμεσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευτεριά στη Θεσσαλία. Ανεξάρτητη Λάρισα τώρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανιξάρτητου Καρπινήσ ιδώ κι τώρα . Ειρην Υφισ Αφουπλισμος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεξάρτητο Μπουρνάζι !!!! Δεν λεγόμαστε Αθηναίοι εμείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ φίλε που ψηφίζεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που λες αυτά τα κουφά είσαι για πολλά μνημόνια και να τρως αγγούρια από πίσω! Ξαναψήφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ να γουστάρεις αυτονομίες made in part-usa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα !!! Εγω φιλε ψηφιζω Βασιλη Λεβεντη εσυ ζοριστηκες μαλλον απο το αγγουρακι που εφαγες με το 4 % που πηρε το Πασοκ . Κρυφοπασοκος εισαι αλλα δεν ειναι ντροπή μην αγχώνεσαι φάε μια μαρμελάδα σύκαλάκι και τσιγάρισε ένα ολόκληρο κρεμύδι να σου φύγει η καούρα απο το λιγδωμένο εντερακι σου. Φιλάκια φιλενάδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστα τα ψόφια που ψηφίζεις Βασίλη Λεβέντη. Πάντως στα άλλα που λες δεν ισχύουν γιατι λες μαλάκιες! Οπότε φιλαράκο φάε και άλλα μνημόνια και άλλα αγγούρια! Όλα μέσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ώξω ρε αντιρατσισταρά από την παράγκα! Φιλενάδα να πεις τον Σαμαρά που σε ξεσκίζει συνεχώς από πίσω και από μπρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι πεις είναι εναντίον σου και γελοιοποιήσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλεναδίτσα τσαντίστηκες ; Δεν είναι κακό να αντιμετωπίζεις την ιδιαιτερότητά σου. Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις αδερφές. Φιλάκια πολλά γλυκειά μου και πρόσεξε μη σου φύγει κανένας πόντος γιατί ακρίβηναν τα καλσόν. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα ειχε δίκιο ο Ασκητής. Οι κρυφές αδερφές είναι πιό υστερικές από τις φανερές. Για τη γλυκειά φιλενάδα μου !!!! Χαχσχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καραγκιοζάκο που αποκαλείς τον άλλον φιλεναδίτσα σε έκανε αδελφή νοσοκόμα και ρόμπα. Σε διέλυσε. Περαστικά σου κόπανε. Φάε το αγγούρι σου και βολέψου. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε αδελφούλα έλα να μου πάρεις μια πίπα που κάνεις τον έξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι μαλάκιες λέει αυτό το καθυστερημένο, αυτή η σακατεμένη αδελφή του ιντερνέτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ χρειάζεσαι να πας στον Ασκητή γιατί όταν λες "οι κρυφές αδερφές είναι πιο υστερικές από τις φανερές" και άλλα κουφά τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ. Ο άλλος σε έκανε σκουπίδι, περίγελο, ρόμπα και έκανε την δουλειά του καλά εις βάρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έκανε και κάτι άλλο αυτός ο τύπος εις βάρος αυτού που δεν προσέξατε: Τον έκθεσε ανεπανόρθωτα! Κάτι τέτοιοι τύποι σαν αυτόν τον καθυστερημένο είναι πολλοί στο ίντερνετ που λένε μπούρδες και το μαύρο τους το χάλι είναι πολύ φανερό. Ότι και να πει από δω και πέρα είναι στιγματισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο υποστηρικτές η φιλεναδίτσα !!! Χαχαχα !!! Υποστηρίζεστε μεταξύ σας ε ; Γέμισε ο τόπος αδερφάρες ρε γαμώτο . Εκτός του ότι είναι όλες λούγκρες είναι και υστερικές. Ε βεβαια που να βρεις άντρα να στον σφίξει σήμερα ... Φιλιά κουκλάρες μου και μην τσιρίζετε τόσο !!! Αχαχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πόνεσες μωρή σακατεμένη αδελφή; ε; Εξακολουθείς να λες όλους τους άλλους αδελφές και ότι είναι όλες λούγκρες είναι και υστερικές ρε παπάρα; ε; Σε γαμήσανε πολύ άγρια σου έριξαν γερή πούτσα στον κώλο ρε κουφάλογο και μιλάς ακόμα από το άγριο γαμήσι που σου έριξαν; Δεν χόρτασες; Σε διέλυσαν ρε σκουπίδι! Σε ισοπέδωσαν! Ο τύπος σε έκανε ρόμπα και πολύ αδελφάρα! Σου έσκισε τα ράματα! Γελοιοποιήθηκες πάλι μωρή αδελφούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσέξτε τι λέει αυτό το σκουπίδι: Αποκαλεί τον τύπο που τον έκανε ρόμπα, ρεζίλι φιλεναδίτσα και όλους τους άλλους που τον πήδηξαν πολύ άγρια αδελφές λούγκρες και υστερικές και μοιράζει φιλιά!

    Συμπέρασμα:

    Αυτός είναι πολύ προβληματικός, πνευματικά ανάπηρος αλλά πάνω από μια διεστραμμένη αδελφή που λέει μαλάκιες και τρώει καρπαζιές. Πάντως μας κάνει και γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σακατεμένη αδελφούλα πες τα ίδια να γελάσουμε πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ.
    ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πω πω υστερικές γκομενίτσες !!!! Χαλαρώστε λίγο καλέ δεν σας έπιασαν κι από το μαλλί. Τι λεξιλόγιο είναι αυτό κοπέλες πράμα πως θα βρείτε άντρα να σας πιάσει λίγο το κωλαράκι με τέτοιο στόμα ; ντροπή φιλεναδίτσες μου. Τα καλά κορίτσια δεν βρίζουν. Πάντως αν θελετε μπορώ να σας βρω κανένα χούφταλο να σας δίνει και πέντε ευρουδακια να του κάθεστε. Γιατι με τέτοιο στόμα που να βρείτε άντρα της προκοπής. Άσε που σιγουρα θα ειστε και σκατόφατσες. Φιλάκια πολλά φιλεναδίτσες μου !!! Γελάστε τώρα όσο θέλετε . Στο ράφι θα μείνετε σίγουρα λουγκρίτσες μου με τέτοιο πηγαδάκι που έχετε από πίσω. Μουτς μουτς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή