Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΗΡΙΩΔΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! 3-2 ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

1-0, Μαζουακού

Ο Μαζουακού με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Όμπλακ και έβαλε φωτιά στο "Γ. Καραϊσκάκης"! Ο Μαζουακού πέτυχε μόλις το δεύτερο γκολ του φετινού Champions League. Είχε κάνει σεφτέ ο Χουλκ, που άνοιξε το σκορ για τη Ζενίτ στην έδρα της Μπενφίκα (βασικός ο πρώην ερυθρόλευκος Σάμαρης). Ο Ολυμπιακός δεν "χτύπησε" με τον Ντομίνγκες αλλά ο Μαζουακού δεν... χαρίστηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Ο Όμπλακ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πανέξυπνο μακρινό σουτ του αριστερού μπακ των "ερυθρολεύκων".

2-0, Αφελάι

Στο 32ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε δύο τα τέρματά του! Σούπερ κούρσα 40 μέτρων του "Τσόρι" από τα αριστερά, έκανε υπέροχη πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Μήτρογλου και αυτός άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, δύο παίκτες της Ατλέτικο μπερδεύτηκαν και ο Αφελάι βρέθηκε τετ α τετ με τον Όμπλακ για να τον νικήσει με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ με το δεξί! "Όλα τα λεφτά" η κούρσα που έκανε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες η οποία ξεκίνησε πίσω από το χώρο του κέντρου, με τον Αργεντίνο να νικάει στο σπριντ δύο παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

2-1, Μάντζουκιτς

Έξι λεπτά αργότερα οι Μαδριλένοι μείωσαν με τον Μάντζουκιτς. Εκπληκτική σέντρα ακριβείας από τα αριστερά του Ανσάλντο, ο Μάντζουκιτς πήρε υποδειγματικά την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρομπέρτο. Ο σκόρερ της Ατλέτικο νίκησε κατά κράτος τον Αμπιντάλ στη φάση του γκολ, με τον Ανσάλντι από την πλευρά του να ανταμείβεται για τις ωραίες σέντρες που έχει επιχειρήσει μέχρι στιγμής στο ματς.

3-1, Μήτρογλου

Η Ατλέτικο πίεζε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Μήτρογλου ήθελε να σκοράρει! Όλα ξεκίνησαν από τον Κασάμι που όργωσε τη δεξιά πλευρά και έβγαλε τη μπαλιά στον πιστολέρο, εκείνος κατάφερε να γυρίσει υπέροχα το σώμα του σε κίνηση πίβοτ και με πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ για το 3-1!

3-2,  Γκριεζμάν

Ο Κόκε έδωσε την ασίστ από τα δεξιά και ο Γκριεζμάν πολύ εύκολα στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.






sport24.gr

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ........!

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ , ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ , ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκησε ο Ολυμπαικός και μπράβο του. Αυτό που δεν μου αρέσει είδα κόσμο στο γήπεδο και στις καφετέριες που έβλεπαν το παιχνίδι λες και δεν ζούσαν στην Ελλάδα λες, δεν ξέρουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα με αυτή την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που έχει καταστρέψει τα πάντα. Όλος αυτός ο κόσμος ήταν στην καρακοσμάρα του! Ήταν ένας κόσμος παρτάκιας! Αυτός ο κόσμος-παρτάκιας θα ψηφίσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή