Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

"Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ...ΕΓΙΝΕ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟ"! ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!

Οι έλληνες - οικογενειοκράτες πολιτικοι- που κρατουν τις  πρωθυπουργικες θεσεις βαση κληρονομικου δικαιωματος , καθονται μεσα στα πλουτη τους, στις οργανωσεις τους,στις σπιταρονες τους και στη κοσμαρα τους χωρις να εχουν τη παραμικρη αντιληψη για το τι συμβαινει οχι στο κοσμο αλλα ουτε στο σπιτι της κυρα κατινας της γειτονισσας τους.
Σε μια χωρα που οι περισσοτεροι ψηφιζαν ή ψηφιζουν γιατι τους διοριζαν οι μπουφοι βουλευτες στα χωρια τους, μην περιμενετε κατι καλυτερο. Όλα ειναι πληρως ελεγχομενα.
Και ο Σαμαρας και ο Τσιπρας και ο Βενιζελος και ο "Σταυρος ο 
μεγαλοδημοσιογραφος του συστηματος Πασοκ" και ο ελιας και ο παραδιας κα
i ολοι τους, μας δουλευουν !
Διαβαζω και ακουω φιλους που λενε οτι ο τσιπρας δεν θα κανει τιποτα. Συμφωνω ! Όπως εκανε την λαϊκη επανασταση το 2011 (θα θυμαστε ολοι τις κατσαρολες που χτυπουσαν οι συριζαιοι στο συνταγμα,τον καθε πικραμενο που κατεβαινε και φωναζε για τα λεφτα που του εκλεψαν, για τη λαϊκη επανασταση,για το χρεος και την αναδιοργανωση του, για παχια λογια , για ισπανους που ηρθαν στην ελλαδα και απευθυνουν χαιρετισμους, για τις λαϊκες συνελευσεις στη πλατεια μετα τις 9 το βραδυ αναμεσα σε σουβλακια,μαλι γριας και καφεδες, για κατασκηνωτες αναρχοαυτονομους αριστεριστες, αναρχικους, για τον πολιτικο με τη κατσικα και τον γαϊδαρο που ερχονταν απο την παιανια και πολλα αλλα γραφικα ) ,αλλο τοσο θα κανει και αυτα που υποσχεται !
τα θυμαστε ολα αυτα οσοι και οσες κατεβαινατε στο συνταγμα απο τις 21/5/2011 μεχρι τις 21/7/201;
Εγω αποχωρησα με ελαφρα πηδηματακια στις 4 ιουνιο γιατι ειχα καταλαβει "τι επαιζε".
Τα θυμαστε ή τα ξεχασατε ;
Γιατι εγω τα θυμαμαι ολα εχοντας μνημη ελεφαντα σαν να τα περασα σημερα το πρωι, τα θυμαμαι!
Θυμαστε τα κατσαρολικα, τους gay που εκαναν παρελασεις στο κατω μερος της πλατειας ερχομενοι απο την σταδιου;
Θυμαστε τα happenings στο συντριβανι διπλα , τους τυμπανιστες με τα περιεργα ρουχα;
Εγω θυμαμαι που σκιστηκε και το παντελονι μου οταν καθομασταν οκλαδον στο πλακοστρωτο της πλατειας, μια κλανια του διπλανου μου, μια κνιτισα παραδιπλα που φωναζε για δικαιοσυνη, το πανελ της πλατειας στα αριστερααναμεσα στα παγκακια με το μικροφωνο, θυμαστε;
Πολυ ομορφα και ρομαντικα !
Μυριζε και σουβλακιλα και καραμελα απο το μαλι της γριας στο κατω μερος της πλατειας, θυμαστε που μετα, αργα το βραδυ οι πακιστανοι εριχναν κατι παιγνιδακια σαν ελικοπτερακια αυτοφωτιζομενα στον ουρανο και τα πουλουσαν 5 ευρω ; ειχα παρει και ενα στο μεγαλο μας γιο που τοτε ηταν δυο ετων.
Σας τα θυμιζω μηπως και τα ξεχασατε !!!! Ε ;
Γ...... την επανασταση που εγινε !
εγινε μια ς.......α μελεμενια ,να σας πω εγω τι εγινε !
Και ηρθε ο καυσωνας του 2011 και ο κοσμος ειχε σπασει και οι αστυνομικοι που και αυτοι ανθρωποι ειναι και τους ειχαν σπασει τα "ουμπαλα" , οι cojones τους "αλα ισπανιστι" , ολο αυτο το διμηνο και τελικα τι εγινε ; Μια τρυπα στο νερο! Τιποτα. το παιγνιδι κυριοι και κυριες, ειναι χαμενο απο τοτε που ξεκινησε!!!
Όλοι γνωριζαν. Όλοι μας κοροϊδευαν και μας κοροϊδευουν και οσοι δεν το εκαναν, μπηκαν φυλακη. Το παιγνιδι ειναι πληρως ελεγχομενο.
Προσωπικα , ειτε βγει ο τσιπρας ειτε βγει ο φουφουτος ,το ιδιο και το αυτο μου κανει ! 
Τα κομματοσκυλα θα συνεχιζουν το εργο τους, το μεταφερομενο Πασοκ που πηγε Συριζα θα συνεχισει το εργο του εκει. η νδ με τον μπενυ θα εισπραξουν το κοστος και πολυ που τους ενδιαφερει...ξερετε....χεστηκαν αν δεν βγουν κυβερνηση!
Ίσα-ισα που θα χαρουν σε αντιθεση με οτι λενε για να γελανε με τα καμωματα του τσιπραιϊκου και του συριζοπασοκ.
ειναι προβλεψιμοι σε μενα και γι αυτο δεν προκειται να τους ψηφισω .
κατωτεροι των περιστασεων.
Εσας, σας δουλευουν ! Εμενα οχι ! Τους εχω καταλαβει, τα εζησα το 2011 στη πλατεια συνταγματος που η βουλη ειχε μεταφερθει στη πλατεια με προσωπειο προβατου!
Χοντρο δουλεμα αδελφια μου, Ελληνες.
Χοντρο δουλεμα !

Αντώνης Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου