Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΥΜΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕΞ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

Γυμνή μπροστά στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην πλατεία της Καλαμαριάς γιόρτασε τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ Ελληνίδα πορνοστάρ.

Η Εμιλία Βαράκ, γνωστή περφόρμερ και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών με συμμετοχές στην εταιρία της Ιταλίας του «Sallieri» αλλά και στην Ελλάδα με την «Sirina», δήλωσε στο karfitsa.gr:

«Η φωτογράφιση έγινε από τον στυλίστα μου πριν από τέσσερις ημέρες. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσω την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Πάντα θαύμαζα τον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί ήταν ένας δυνατός άντρας που υποστήριζε τον έρωτα και δε δίστασε να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να ζήσει τον έρωτα. Για εμένα ήταν ηγέτης της Ελλάδας αλλά και του έρωτα».
Βέβαια η πορνοστάρ σύμφωνα με το αντιρατσιστικό δεν πρόκειται να τιμωρηθεί (έτσι μάς λένε), αλλά μήπως να φτιάχναμε και άγαλμα του Σαμαρά; Τότε μπορεί να αμπνεόταν περισσότερο και να γύρισε και σκηνές σεξ κάτω από το άγαλμα του πολύ ωραιότερου (από τον Ανδρέα) και ...σέξυ Πρωθυπουργού μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου