Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!! ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΙΝΕΣ, ΠΑΠΑΔΙΝΕΣ, ΓΚΕΫ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ

Ο χρήστης Misha Sarov  δημοσιοποιίησε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ με το παρακάτω link κάνοντας το εξής σχόλιο: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 , MONAXO BAYAΡΙΑΣ.
ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... «ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΙΝΕΣ, ΠΑΠΑΔΙΝΕΣ, ΓΚΕΗ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» 
ΚΑΙ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΤΟΥΣ...

Ειναι λιτανεια για το περιβαλλον ολων των υποτιθέμενων χριστιανων της Βαυαρίας. Αδυνατώ να κατανοήσω σε τι αποβλέπει όλος αυτος ο καρνάβαλος, ποια η σκοπιμοτητα της συνοδοιπορίας με δεσποτινες και LGBT pride «εκκλησίες»...Μόνο ως ξεμωραμάρα και εγκατάλειψη Θεού μπορώ να το εννοήσω...
Αυτοί οι χατζατζαρηδες είναι η καλύτερη επιβεβαιωση του μαρξισμου που καταριούνται κατά τα άλλα...δηλαδή του ρητού πως η ισχύς του χρήματος στήνει και θρησκευτικά μαγαζακια κατά το δοκούν.

http://www.oekumene-ack.de/aktuell/aktuelle-meldungen/meldung/?tx_ttnews[tt_news]=705&cHash=ed6052020e8ff34ee66ccbf5e989732e

3 σχόλια:

  1. Πρόκειται για πολύ μεγάλη προσβολή κατά της χριστιανικής ορθοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παγκοσμιοποίηση τα έχει ισοπεδώσει σχεδόν όλα.
    Οι λαοί, δυστυχώς, κοιμούνται.
    Θα ξυπνήσουν, μόνο όταν θα φθάσουν στην πλήρη εξαθλίωση
    και στην υποδούλωση, όταν θα είναι αργά δηλαδή για
    οποιαδήποτε αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΒΑΥΑΡΙΕΣ!!!!!!ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή