Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Μόνο θλίψη και απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει η άρνηση της δημοτικής αρχής στην πρότασή μας: να προχωρήσει άμεσα σε αξιολόγηση δομών και υπηρεσιών του δήμου μας. 

Προκειμένου να υποδυθεί τον όψιμο συνοδοιπόρο και τον «προστάτη» των εργαζομένων του δήμου, αναγκάστηκε τελικά να ομολογήσει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να προχωρήσει σε επιστημονικό εξορθολογισμό των υπηρεσιών, ξεχνώντας βέβαια ότι εργαζόμενοι, δεν είναι μόνο αυτοί του δήμου, αλλά και εκείνοι που πληρώνουν, για να λειτουργεί ο Δήμος και ονομάζονται ΔΗΜΟΤΕΣ. Εργαζόμενοι είναι κι εκείνοι που πληρώνουν πανάκριβα και υπέρογκα δημοτικά τέλη και πολλές φορές ακόμη χειρότερα... είναι και άνεργοι. 

Αλλά τελικά ούτε τους εργαζόμενους προστατεύει η δημοτική αρχή, αφού δεν τολμά να αξιολογήσει και να τεκμηριώσει επιστημονικά τις ελλείψεις στο δυναμικό της και να καταρτίσει τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να βελτιώσουν την θέση τους και να τους μεταθέσει σε άλλους ελλειμματικούς τομείς. 
Τους εργαζόμενους, δεν τους προστατεύεις γλείφοντάς τους. 

Αλήθεια, τί έκανε η δημοτική αρχή τελικά στην πράξη, για τους απολυμένους Σχολικούς Φύλακες; Απλά εξέφρασε την συμπόνια της. 

Η δημοτική αρχή έδειξε για μια ακόμη φορά τον συντηρητικό της χαρακτήρα. Άτολμη, φοβισμένη και αναποφάσιστη θα συνεχίσει να χρεώνει τους δημότες και θα χτυπάει τους εργαζόμενους λυπημένη στον ώμο, όταν θα απολύει αναγκαστικά και άδικα σε λίγο καιρό ακόμη και τους πιο ικανούς. Και μετά θα αναθέσει "αναγκαστικά" τις υπηρεσίες της στους μεγαλοεργολάβους, χαρίζοντας τους δημόσια αγαθά και δημόσια γη. Κάπως έτσι δεν φτάσαμε ως εδώ; Γλείφοντας τους εργαζόμενους τους οδήγησαν στη ανεργία και στην εξαθλίωση. 

Και επειδή ο δήμαρχος για μια φορά ακόμη πιάστηκε αδιάβαστος, τον πληροφορούμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες αξιολόγησης των δομών στους δήμους Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Κω, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα και Σκύρου, η οποία γίνεται με δική τους πρωτοβουλία, που αποδέχθηκε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η διαδικασία αφορά στην αξιολόγηση, αναδιοργάνωση των δομών των δήμων, στην αξιολόγηση της λειτουργίας των δομών, και της οργάνωσης των πόρων.

Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δήμοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις απορρόφησης του ΕΣΠΑ, ούτε θα είναι τυχαίο ότι από αυτούς τους δήμους δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος!

5 σχόλια:

  1. Κουγουμτζόπουλος speaaking... again...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αξιολογηση ολοι οι συγγενεις του αυγουροπουλου που δουλευουν στον δημο θα παρουν αριστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΙΝΔΟΣ,ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ,,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.


    http://www.classictvtoys.com/images/products/detail/headcompanion.jpg


    http://1.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/SPdfqxIo5VI/AAAAAAAAAIk/WrUXeP-DGlM/s1600-h/Gandalf+the+White.jpg


    "ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ"
    "ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ Δ.Σ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ "ΑΝΤΡΟ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ"
    "ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ Δ.Σ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ "ΑΝΤΡΟ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ"


    "ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΓΟΝΕΙΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !

    ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ Δ.Σ. ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .

    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΤΟΜΩΝ ,ΠΡΟΕΔΡΩΝ ,ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥ ΤΑ ΒΛΗΤΑ - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή