Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΟΤΑΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ" ΝΙΚΗ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ...ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!

Αυτή τη φορά τα κατάφερε ο Ρανιέρι! Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας! Τεράστια επιτυχία για τον προπονητή της εθνικής. Η Φινλανδία μας είχε στριμώξει με κατά ριπάς επιθέσεις κι εμείς, με προβλέψιμο και ανιαρό παιχνίδι αντεπιθέσεων προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι τις! 
Τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Όταν καταφέρει ο Ρανιέρι να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας να πας το πείτε για να ειδοποιήσουμε να...χτυπήσουν οι καμπάνες! 

7 σχόλια:

  1. Μάκη εγώ θα πω τα εξής για την εθνική ομάδα:

    Όσο η ΕΠΟ έχει τον Ρανιέρι για προπονητή, όσο διατηρεί το ψευτοεθνόσημο και δεν βάζει το αληθινό σήμα του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία και μεταδίδει θετική ενέργεια, όσο έχουν την νεοταξική νοοτροπία ότι "το χρώμα της φανέλας είναι η ελληνική σημαία", έκαναν να φαίνεται η εθνική ομάδα ως Nike Greece, μην περιμένουν οι "εγκέφαλοι" της ΕΠΟ να δουν την εθνική ομάδα να κάνει νίκη και να παίξουν για την Εθνική Ελλάδος!

    Θέλω να πιστεύω ότι έγινα σαφής και κατανοητός για την ΕΠΟ που τα καμώματά της δεν είναι ότι καλύτερο και βλάπτουν την εθνική ομάδα. Η 16η θέση καλή ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά ας μάθουν στην ΕΠΟ ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε αυτός δεν κάνει ούτε για σακάτης του διαδικτύου! Τόση αχρηστίλα είναι αυτός ο Ρανιέρι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να κάνει νίκη την ερχόμενη Τρίτη με την Βόρειο Ιρλανδία η εθνική ομάδα, στην ΕΠΟ είναι σακάτηδες με παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις, ο προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι είναι σακάτης και όλα αυτά μας κάνουν μια εθνική ομάδα με σακάτηδες συν ένα σήμα που είναι σακάτικο και απευθύνεται σε σακάτηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εθνική ομάδα νικήσει-χάσει-φέρει ισοπαλία, είναι εθνική ομάδα σακάτηδων! Αυτό γράφει η ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σακάτηδες σιγά μην είστε Εθνική Ελλάδος με αυτό το ψεύτικο σήμα, σακάτηδες ε, σακάτηδες!

    Για να είστε πραγματική Εθνική Ελλάδος και να μην είστε σακάτηδες πρέπει να βάλετε το γνήσιο εθνόσημο του Παρατηρητή με την ελληνική σημαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σακάτηδες της εθνικής ομάδας της... nike... ελπίζω να διαβάσατε αυτά τα σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή