Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΡΑΤΑ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΖΕΜΑΤΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

 Τέρατα!  Ο ένας τα "ρίχνει" στον άλλον...Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν στο φως της δημοσιότητας, για το 2,5 χρονών αγόρι που ζεματίστηκε μέχρι θανάτου...
Ο τραγικός θάνατος του Θανασάκη πήρε μεγάλες διαστάσεις, τον Μάρτιο του 2014
ενώ σήμερα αναβίωσε στις δικαστικές αίθουσες
με τις καταθέσεις των γιατρών να είναι άκρως αποκαλυπτικές
και με την 19χρονη μητέρα και τον 29χρονο πατριό να ρίχνει ο ένας στον άλλον την ευθύνη.

Πατριός: Αγαπούσα το παιδί! Η 19χρονη ξέσπαγε τα νεύρα της πάνω του

"Είμαι καλός άνθρωπος και αγαπούσα το παιδί. Για όλη αυτή την ιστορία ευθύνεται η 19χρονη η οποία ξέσπαγε τα νεύρα της επάνω στον Θανάση", είπε κατά την απολογία του ο 29χρονος πατριός
ο οποίος κάθισε σήμερα το πρωί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με την 19χρονη μητέρα.

Ο 29χρονος ανέφερε ότι πολλές φορές είχε δει την 19χρονη να ρίχνει καυτό νερό στο μπάνιο με το μικρό αγόρι να διαμαρτύρεται ότι το νερό καίει.

Ο ίδιος ανέφερε ότι την ημέρα που πέθανε το παιδί δεν ήταν στο σπίτι αλλά εργαζόταν κι όταν επέστρεψε είδε το παιδί ξεσκέπαστο και της είπε να το φροντίσει, φεύγοντας πάλι για την δουλειά.

Όταν τελικά τελείωσε και επέστρεψε σπίτι είδε το παιδί με τα μάτια ορθάνοιχτα και πήρε ένα ταξί για να το μεταφέρουνε στο Κέντρο Υγείας.

Μάλιστα, ανέφερε στο δικαστήριο ότι η 19χρονη έδερνε το παιδί και το πετούσε στον τοίχο και ενημέρωσε την θεία και την μητέρα της. Μάλιστα, είχε σκοπό να την στείλει στους δικούς της, κι είχε ζητήσει χρήματα από το αφεντικό του αλλά εκείνη – σύμφωνα με τον ίδιο – μόλις της το είπε αντέδρασε άσχημα λέγοντας ότι αν προβεί σε μία τέτοια κίνηση θα πετούσε το μωρό στο θάλασσα.

Μητέρα: Ο 29χρονος βασάνιζε το παιδί

Από την πλευρά της η 19χρονη ανέφερε στην απολογία της ότι ο 29χρονος ήταν εκείνος που βασάνιζε συνεχώς το παιδί κι εκείνη ήθελε να φύγει από κοντά του αλλά δεν την άφηνε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι επί 1,5 μήνα που ήταν μαζί, ο 29χρονος έριχνε γροθιές στο παιδί και του έβγαζε τα νεύρα του ενώ ανάγκαζε το μωρό να κάνει την ανάγκη του, το έπλενε με καυτό νερό και του έτριβε το δέρμα για να του το βγάλει.

Σε ερώτηση της εισαγγελέως πώς δικαιολογούνται τα παλαιότερα εγκαύματα που έφερε το σώμα του παιδιού, η 19χρονη δεν απάντησε ωστόσο ανέφερε στο τέλος ότι και η ίδια ευθύνεται αλλά ο 29χρονος είναι εκείνος που σκότωσε το παιδί.

Τι είπαν οι γιατροί

Ανατριχιαστικές ήταν οι λεπτομέρειες που ανέφεραν οι δύο γιατροί που εξέτασαν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όπως ανέφεραν όταν έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας δεν είχε αναπνοή και σφυγμό ενώ ήταν δύο ώρες νεκρό.

Το μωρό έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο, την κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και τους γλουτούς ενώ υποστήριξαν ότι τα συγκεκριμένα εγκαύματα προκλήθηκαν από καυτό υγρό λέγοντας ότι θα μπορούσε να ήταν και λάδι.

Μάλιστα, ένας από τους δύο γιατρούς ανέφερε ότι αποκλείεται το παιδί να έπεσε σε λεκάνη με νερό – όπως είχαν ισχυριστεί οι κατηγορούμενοι – καθώς τότε τα εγκαύματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε ότι δεν έγιναν όλα τα εγκαύματα την ίδια στιγμή καθώς το παιδί έφερε και παλαιότερα ενώ κατά την εξέταση διαπιστθώθηκε ότι το παιδί έφερε μώλωπες στο δεξί μάτι και στη γνάθο που χρονολογούνταν μία βδομάδα πριν.


newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. NA ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή