Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!

Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, παρά το ότι 2 μέρες πριν την εκλογή για την ανάδειξη του Συμπαραστάτη του Δημότη συνυπέγραψε καταγγελία...


σε βάρος του Δημάρχου (επειδή βγήκαν κατευθυνόμενα 15 λευκά ψηφοδέλτια από την κάλπη, κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία), χθες τάχθηκε υπέρ της εκλογής του Παναγιώτη Κανελλόπουλου. 
Εκείνο όμως που...σόκαρε πολλούς ήταν ότι όταν ήρθε η σειρά του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου να ψηφίσει, σηκώθηκε και αντί να πάει στο παραβάν, κατευθύνθηκε με ανοιχτό το ψηφοδέλτιο πάνω από την κάλπη. Έβαλε τον σταυρό στον υποψήφιο Συμπαραστάτη του Δημότη Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ενώ βρισκόταν δίπλα του ο υπάλληλος του Δήμου κ. Πουρνάρας. Για να βεβαιωθεί μάλιστα ο κ. Κουγιουμτζόπουλος ότι έγινε ορατή η σταυροδοσία του προς τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, σήκωσε το ψηφοδέλτιο να το δείξει στον κ. Πουρνάρα, κουνώντας το παράλληλα προς το σημείο όπου καθόταν ο Δήμαρχος και το Προεδρείο του Συμβουλίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Πουρνάρας στρέφοντας το πρόσωπό του προς άλλη κατεύθυνση προσπάθησε να αποφύγει αυτή την επιδεικτική κίνηση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου!
Αυτό που σόκαρε και σχολιάστηκε με ερωτήματα από αρκετούς ήταν: "Ποια διαπιστευτήρια ...νομιμοφροσύνης ήθελε να δείξει ο Χάρης προς τον Δήμαρχο; Ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου δεν έκαναν μια τέτοια κίνηση, γιατί την έκανε ο Χάρης; Ήθελε να δείξει υπακοή στον Δήμαρχο; Μα γιατί, αφού μέχρι χθες ήταν απέναντι στον Δήμαρχο. Αφού έχει δική του παράταξη"
Τα ερωτήματα-σχόλια πλήθυναν από την ώρα που και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης 8 Προτάσεις ακολούθησε την ίδια τακτική με τον κ. Κουγιουμτζόπουλο: ο κ. Στάππας στάθηκε με ανοιχτό ψηφοδέλτιο πάνω από την κάλπη και...σταύρωσε το όνομα του Παναγιώτη Κανελλόπουλου!  

6 σχόλια:

  1. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ "ΦΙΛΟ" ΣΟΥ , ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ , ΜΑΚΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Αιδώς Αργείοι''...!(Ντροπή σας,δεν ντρέπεστε καθόλου;;Γιατί τόση υποκρισία;;)Φράση που φώναξε ο Στέντορας,όταν...κ.λ.π. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Αρχή άνδρα δείκνυσι'' Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν...! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άπό την αρχή της Δημιουργίας αυτού του Έθνους οι Εφιάλτες αμέτρητες φορές κατέστρεψαν την Πατρίδα μας . Έτσι και σήμερα τα απομηνάρια τους καταστρέφουν κάιθε τι Ελληνικό . Φίδια Τρωκτικά και Σκουπίδια πάσης φύσεως έχουν σκεπάσει τον Γαλάζιο Αττικό Ουρανό . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτή είναι η αριστερά άνθρωποι χωρίς αξιοπρέπεια . Όλοι γλύφουν τον Δήμαρχο .για μια καρέκλα .. Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή