Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ...

Η αυτογελοιοποίηση του Τσίπρα συνεχίζεται και όσο περνούν οι μέρες θα κορυφώνεται. Θα δείτε πώς ο εχθρός του μνημονίου μετατρέπεται σε υπάκουο σκυλάκι των δανειστών, Θα δείτε πώς ο Τσίπρας θα μεταμορφωθεί σε...Σαμαρά! 
Προσέξτε λοιπόν τι είπε σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο στόχος του: 


"Να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας στους εταίρους..."! Αυτοί δηλαδή που έκοψαν σε κομμάτια την ελληνική κοινωνία που κατέστρεψαν τον ελληνικό λαό, σήμερα όχι μόνον είναι οι ενάρετοι αλλά εμείς είμαστε οι ...προβληματικοί οι οποίοι θα πρέπει να αγωνιστούμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας απέναντι στους εταίρους! Ό,τι ακριβώς έλεγε ο Σαμαράς όταν αναλάμβανε την Πρωθυπουργία το 2012!
Επιτεύγματα: 
"Απεμπλοκή από τα μνημόνια, ως πλαίσιο πολιτικής λιτότητας"
Αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα ...επιτεύγματα του Αλέξη Τσίπρα! Προσέξτε πώς το διατύπωσε: Δεν έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ούτε πρόκειται να τη βγάλει. Προς το παρόν ...πέτυχε να απεμπλέξει τη χώρα από το πλαίσιο της πολιτικής λιτότητας! Τι καταλάβατε; Αρλούμπες! Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέχονται αλλά τα μνημόνια μένουν!
Άλλο επίτευγμα που ανέφερε ο Τσίπρας:  "Η αποφυγή ενός σχεδίου που στόχευε στην οικονομική και δημοσιονομική ασφυξία και ουσιαστικά στόχευε σε «αριστερή παρένθεση» της κυβέρνησης"
Μπούρδες! Προς το παρόν το αποφύγαμε αλλά περιμένετε τη συνέχεια!
Άλλο επίτευγμα: "Φέραμε το τέλος των εξωπραγματικών πρωτογενών πλεονασμάτων"! Τεράστιε Τσίπρα!!! Από τα εξωπραγματικά πλεονάσματα μας επανέφερες στην σκληρή πραγματικότητα των θανατηφόρων μνημονίων!
Και τέλος:"Φέραμε η ομαλότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με την επίτευξη της συμφωνίας στο Eurogroup"! Βέβαια, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία μας απέναντι στις αγορές, τους τοκογλύφους και στον Σόιμπλε, Μέρκελ κ.λ.π. 
Ε, ρε βούρδουλα που θέλουν οι πολιτικοί μας! Μας δουλεύουν κανονικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου