Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Ο Δήμαρχος συγκέντρωσε "μπετόν αρμέ" τις ψήφους του συνδυασμού του, πήρε όμως...


και καθοριστικές ψήφους από τις άλλες παρατάξεις και τελικά εξελέγη "Συμπαραστάτης του Δημότη" στον Παπάγου-Χολαργό, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος. 
Οι ψήφοι είχαν ως εξής: 
Κανελλόπουλος 24 ψήφοι (απαιτούντο 22)
Βραχιολίδης        5 ψήφοι
Μπαμπουνάκη     καμία ψήφος
Λευκά                  2

Αμέσως μετά την εκλογή του Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ο Μάκης Βραχιολίδης τον συνεχάρη δύο φορές και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. 
Για όσους θέλουν να θυμηθούν μερικά στοιχεία από το βιογραφικό του νέου Συμπαραστάτη του Δημότη, αντιγράφουμε από το rightnews.gr
Γέννημα θρέμμα της παράταξης της ΝΔ ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος επέδειξε έντονη φοιτητική δραστηριότητα τόσο στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όσο και στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας, ασκούσε μαχόμενη δικηγορία ασχολούμενος κυρίως με το αστικό, εμπορικό, ποινικό και αθλητικό δίκαιο.
Είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Από το 2010 αποτελεί μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ενώ το 2011 εξελέγη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Στο λίγο χρονικό διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς, έχει επιδείξει ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
  • Διεύρυνε τη δωρεάν νομική βοήθεια σε νέους έως 35 ετών
  • Υλοποίησε το νέο πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα των νέων με τίτλο «Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ)
  • Αποκατέστησε πλήρως τις ανύπαρκτες έως τότε σχέσεις και τη συνεργασία με το Eθνικό Συμβούλιο Νέων, το κατεξοχήν θεσμικό όργανο νέων στην Ελλάδα και από κοινού σχεδιάζουν και προχωρούν σε δράσεις για τη νεολαία μας
  • Προωθεί την επαναλειτουργία του θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων Νέων (ΤΟΣΥΝ), που είχε όπως όλοι γνωρίζουμε ατονήσει

4 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1986 ,ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.

    Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΞΕΛΕΓΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΩΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" .

    ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΥΩΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΟΝΟΥ" ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι θα πάμε μπροστά !!!!!! Για τρελλά γέλια μέχρι να ξεράσουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θα ρίξουμε πολύ γέλιο με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο για συμπαραστάτη! Το θέατρο σκιών ξεκινά από σήμερα. Για πολύ δεξιοαριστερό καραγκιοζιλίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή