Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ: "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"!!!

Ο Νικολάου (πρώην Δήμαρχος Χολαργού) λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συμπαραστάτη του Δημότη" πήρε τον λόγο και άσκησε σφοδρή επίθεση σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Είπε χονδρικά τα εξής: 
"Η υποψηφιότητα Βραχιολίδη είναι επιβλαβής για τον Δήμο. Είναι ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου. Είναι επικίνδυνος. Τόσα χρόνια που ήμουν Δήμαρχος, αλλά και με τον κ. Ξύδη έγινε το ίδιο: αν δεν πας με τα νερά του, σου ασκεί επίθεση. Το ίδιο θα συμβεί και με σας κύριε Αποστολόπουλε και να μου το θυμηθείτε. Αν σήμερα...

εκλέξετε Συμπαραστάτη του Δημότη τον κ. Κανελλόπουλο, θα στραφεί εναντίον σας. Γι' αυτό είναι εναντίον του Δήμου η υποψηφιότητα του Βραχιολίδη"
Ο Δ. Νικολάου κάτι είπε για 6μηνη ποινή φυλάκισης που δεν δημοσίευσε ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" αλλά ούτε καταλάβαμε τι εννοούσε! Ήταν τέτοιο το παραλήρημά του ώστε άρχισε να μιλάει για τη δική του θητεία, για το...σπουδαίο έργο που πρόσφερε ως Δήμαρχος επί 8 χρόνια, ότι τώρα... εκτίει την ποινή του, μιας και οι δημότες τον κατέταξαν κάτω και από τον κ. Κουγιουμτζόπουλο, γι' αυτό δεν εγκαταλείπει την έδρα του επειδή πρέπει να εκτίσει την ποινή του και άλλα ασυνάρτητα, τα οποία ανάγκασαν την κα Πολυκαλά να ζητήσει την παρέμβαση του Προέδρου προκειμένου να διακόψει τον κ. Νικολάου γιατί ήταν εκτός θέματος! 

Ανεξήγητο είναι το γεγονός: Τι...τσίμπησε τον Νικολάου και επιτέθηκε με τέτοια σφοδρότητα στον Βραχιολίδη; Γιατί δεν το έκανε σε προηγούμενες ψηφοφορίες; 

2 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε Νικολάου; Μίγα σε τσίμπησε με τον Βραχιολίδη;
    Όπως και να έχει ο Βραχιολίδης είναι ο κατάλληλος για συμπαραστάτης του δημότη γιατί έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή